Fiks Fare/ Pas ndërhyrjes së Fiksit, zbatohet vendimi i gjykatës
20/10/2021 20:30

Fëmijët kthehen nga shkolla bashkë me të atin dhe në momentin e ndërhyrjes nga ana e Përmbarimit, vajza e tyre 12 vjeçare ka kërkuar që mos të shkonte tek e ëma. Por kur psikologia e pyet se ti ke qarë për mamin shumë herë në zyrën time e mitura përgjigjet " po kam qarë se e dua, ama i dua të dy". Më pas psikologia ka bërë një takim të veçantë me fëmjët dhe në përfundim është vendosur që djali të shkojë me të ëmën në ato momente, ndërkohë që më vajzën u ra dakord të shkonte ditën tjetër tek nëna e saj. Një ditë më pas denocuesja sëbashku me gazetarët Fikst kanë takuar psikologen e shkollës, ku mësonin dy fëmijët e mitur. Nëna dy fëmijëve ka kërkuar infomacion mbi gjëndjen e vajzës së saj, pasi psikologia e shkollës kishte biseduar disa herë. Kjo sipas nënën është se halla e vajzës është psikologe në një tjetër shkollë, dhe mund të ketë ndërhyrë tek kolegia e saj duke i kërkuar që të bisedonte me vajzën disa herë. Në bisedë me denoncuesen psikologja e shkollës pranon se njihet me hallën e të miturës , madje kishin folur edhe në telefon gjithmonë për të mirën e vajzës. Sipas psikologes së shkollës ka qenë vajza që ka kërkuar të flasë me të, por mohon faktin që halla apo ajo të kenë ndikuar në përzgjedhjen e fëmijëve tek njëri nga prindërit. Sipas psikologes ajo kërkon më të mirën për fëmijën dhe nuk mund ta shkelë për asnjë lloj arsye apo njeriu etikën profesionale. Ndërkohë që në bisedën me psikologen e bashkisë vajza ka qarë për nënën duke treguar se e ka marrë shumë malli.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Dhjetor 2021
06/12 21:03
Fiks Fare, Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do? 6 Dhjetor 2021, Pjesa 1
06/12 21:02
Fiks Fare, Ilaçe kontrabandë në farmacitë e Tiranës, me çmime stratosferë, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 2
06/12 21:01
Fiks Fare, Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 3
06/12 21:00
Fiks Fare/ AKBPM: “Cipralex” 20 mg i paregjistruar në Shqipëri
06/12 20:30
Fiks Fare/ Investigimi i Fiks Fare, ilaçe kontrabandë pa pullën e agjencisë së barnave
06/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën
06/12 20:30
Fiks Fare/ Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do?
06/12 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi/ Ciprolex 20 mg shitet kontrabandë me çmime stratosferë
06/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Dhjetor 2021
03/12 21:03
Fiks Fare, Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë! 3 Dhjetor 2021, Pjesa 1
03/12 21:02
Fiks Fare, Institucionet vartëse nuk ‘pyesin’ për rekomandimet e DRAP Fier, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 2
03/12 21:01
Fiks Fare, Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 3
03/12 21:00
Fiks Fare/ Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë!
03/12 20:30
Fiks Fare/ Shkolla dhe ZVA nuk zbatojnë udhëzimet e DRAP
03/12 20:30
Fiks Fare/ E hoqën nga pozicioni i mësueses para 1 viti, pas trajtimit në Fiks Fare i jepet e drejta
03/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë
03/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Dhjetor 2021
02/12 21:03
Fiks Fare, Ekskluzive/ Lidhja e Berishës me Enver Hoxhën, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 1
02/12 21:02
Fiks Fare, Theri komshiun me thikë, gjykata dhe mjekët ligjorë shpëtojnë vrasësin, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 2
02/12 21:01