Fiks Fare/ Pas denoncimit të Fiksit, ISHSH mbyll dhe gjobit laboratorit “Fland Lab”
28/10/2021 20:30

Në datën 18 tetor 2021, emisioni Fiks Fare transmetoi një investigim në burgun e Peqinit, ku të afërmit e të burgosurve detyroheshin që të bënin tampon për COVID 19, në një laborator privat në qytet. Madje, doktorët dhe punonjësit e burgut i detyronin familjarët që të shkonin në laboratorin "Fland Lab", shumë afër burgut. Gazetarët e Fiks Fare shkuan në këtë laborator, dhe pa e bërë tamponin, morën një përgjigje NEGATIVE, brenda 2 minutash. Pas transmetimit, Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor ka marrë masë ndaj këtij laboratori, duke i vendosur një gjobë 500 mijë lekë dhe duke e mbyllur. "Emisioni Fiks Fare në Top Channel ka informuar për laboratorin "Fland Lab" n Peqin, i cili nuk ishte i licensuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale për kryerjen e testimeve molekulare RT - PCR për SARS COV 2" thuhet në përgjigjen e ISHSH. Sipas përgjigjes, menjëherë pas transmetimit të emisionit, ISHSH, dega rajonale Elbasan ka kryer inspektim në subjektin "Fland Lab", me person fizik Enkelejda Pashja, me aktivitet laborator klinik biokimik. "Bazuar në gjetjet e konstatuara, ISHSH ka marrë masë administrative në vlerën 500 mijë lekë gjobë. Dhe, vendim i ndërmjetëm për marrjen e masës urgjente, mbyllje të aktivitetit" thuhet në këtë përgjigje.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Nëntor 2021
26/11 21:03
Fiks Fare,Gjykata Administrative do 8 vite të gjykojë çështjet që ka në dorë,26 Nëntor 2021, Pjesa 1
26/11 21:02
Fiks Fare, Pezullimi mjekut bllokon sistemin e rimbursimeve, Fiksi e zgjidh, 26 Nëntor 2021, Pjesa 2
26/11 21:01
Fiks Fare, Telefonuesja: Foltorja është llaptore ku shfryhet dufi, 26 Nëntor 2021, Pjesa 3
26/11 21:00
Fiks Fare/ “Më është ndërprerë rimbursimi që përfitoja prej 12 vitesh”
26/11 20:30
Fiks Fare/ Gjykata Administrative do edhe 8 vite të gjykojë çështjet që ka në dorë
26/11 20:30
Fiks Fare/ Fiksi zgjidh problemin, i moshuari përfiton sërish rimbursimin
26/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Telefonuesja: Foltorja është llaptore ku shfryhet dufi
26/11 20:30
Fiks Fare/ I riu me aftësi ndryshe nga Pobrati i Elbasanit, kërkon punë
26/11 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Nëntor 2021
25/11 21:03
Fiks Fare, Berisha: Nuk shkel më në SHBA. S’do Berisha apo ata? 25 Nëntor 2021, Pjesa 1
25/11 21:02
Fiks Fare, Zhduken nga kasaforta e Palokës formularët e foltores, 25 Nëntor 2021, Pjesa 2
25/11 21:01
Fiks Fare, Bledi Mane: Edhe bre..t i donim blu në ‘91, 25 Nëntor 2021, Pjesa 3
25/11 21:00
Fiks Fare/ Berisha: Nuk do shkel më në SHBA! S’do Berisha apo ata?
25/11 20:30
Fiks Fare/ Zhduken formularët e falsifikuar, Paloka “fajëson” Shehajn!
25/11 20:30
Fiks Fare/ Elozhet e delegatëve për Berishën: Marrsh nga ditët tona…
25/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Bledi Mane: Edhe bre..t i donim blu në ‘91
25/11 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi i delegatëve: Nuk firmosëm, na falsifikuan firmat
25/11 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Nëntor 2021
24/11 21:03
Fiks Fare, ‘Dinjiteti Saliut’, po për çfarë dinjiteti e nderi flet? 24 Nëntor 2021, Pjesa 1
24/11 21:02