Fiks Fare/ “Pas 12 vitesh më njoftojnë se kam një numër me 20!”
08/04/2021 20:30

Fiks Fare ka denoncuar mbrëmjen e së enjtes një skemë që përdorin institucionet financiare që mbledhin borxhet e këqija. Pasi i lënë për një kohë të gjatë në "sirtar", derisa nuk faktohet vepra penale për shkak të parashkrimit të veprës penale, specialistët vijojnë me lajmërime, takime, ndërmjetësime e madje vendime gjykate. Por, pavarësisht se nuk faktohet ka apo jo vepër penale, detyrimi financiar duket se "është i përjetshëm". Në redaksinë e emisionit "Fiks Fare" u ankua Dritan Hamdiu, i cili tha se në muajin dhjetor 2020 i ka shkuar një shkresë, duke e njoftuar për një detyrim të një numri celular që ishte hapur në emrin e tij. "Numri ishte hapur në vitin 2009 dhe ishte edhe fotokopje e pasaportës sime. Unë s'kam marrë kurrë numër me 20. Deri në dhjetor 2020, mua s'më kishte lajmëruar askush për këtë detyrim, që kishte shkuar rreth 850 mijë lekë të vjetra. Nuk e di kush e ka hapur këtë numër, po kanë marrë të dhënat e mia personale. Mua letra më erdhi nga një kompani, e cila mbledh borxhet e këqija. Shkova te kjo kompani e më thanë se është borxh i vjetër. I thashë se s'kam pasur ndonjë numër dhe s'më ka lajmëruar njeri, po ata më thanë drejtohu Prokurorisë së Durrësit për falsifikim dokumentesh" thotë qytetari.

Fiks Fare, Studenti invalid kërkon bursën, VKM-ja nuk ia lejon, 9 Prill 2021, Pjesa 1
09/04 21:02
Fiks Fare, Tenderi 150 mijë €, firma nuk izolon banesën e familjes në nevojë! 9 Prill 2021, Pjesa 2
09/04 21:01
Fiks Fare, Të ftuarit në studio i kap budalliku, 9 Prill 2021, Pjesa 3
09/04 21:00
Fiks Fare/ Zgjidhet problemi, firma i shtron banjon dhe sallonin me pllaka
09/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Të ftuarit në studio i kap budalliku
09/04 20:30
Fiks Fare/ Firma do izolonte soletën me beton, i vuri vetëm katërma
09/04 20:30
Fiks Fare/ Studenti invalid kërkon bursën, VKM-ja nuk ia lejon
09/04 20:30
Fiks Fare/ Kushtet e tenderit 150 mijë euro, shtresë betoni dhe bitum…
09/04 20:30
Fiks Fare, Pagën sa presidenti, stresi ‘bllokon’ kontrollorët e Albcontrollit, 8 Prill 2021, Pjesa 1
08/04 21:02
Fiks Fare, Skema e mbledhjes së borxheve; I lënë në sirtar për një dekadë, 8 Prill 2021, Pjesa 2
08/04 21:01
Fiks Fare, 8 Rama ngelet pa dolli në Tepelenë, Prill 2021, Pjesa 3
08/04 21:00
Fiks Fare/ Kërkesa e firmës: Paguaje, që të tërhiqemi nga gjykata
08/04 20:30
Fiks Fare/ Pagën sa presidenti, stresi ‘bllokon’ kontrollorët e Albcontrollit
08/04 20:30
Fiks Fare/ “Pas 12 vitesh më njoftojnë se kam një numër me 20!”
08/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Rama ngelet pa dolli në Tepelenë
08/04 20:30
Fiks Fare/ Vepra penale shuhet, borxhi financiar i përjetshëm
08/04 20:30
Fiks Fare, Çfarë u kujton shqiptarëve 7 prilli? 7 Prill 2021, Pjesa 1
07/04 21:02
Fiks Fare, Fitojnë të gjitha testet e Akademisë së Sigurisë, skualifikohen si të paafta, 7 Prill 2021, Pjesa 2
07/04 21:01
Fiks Fare, Spikeri harron emrin e presidentes, 7 Prill 2021, Pjesa 3
07/04 21:00
Fiks Fare/ Kandidatja skualifikohet si përdoruese droge, analizat vërtetojnë të kundërtën
07/04 20:30