Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për kemp
29/07/2020 20:30

Qytetarët nuk mund të marrin dot kempin për shkak se komisionet që i shyrtojnë ato nuk janë mbledhur prej një kohe të gjatë disa mujore. Shkaku mbetet pandemia covid 19. Maksim Gjonaj një qytetar nga pogradeci është ankuar në emisionin fiks fare se kempet që ai përfitonte për dy djemtë e tij me probleme të shëndetit mendor tashmë ka kohë që i janë ndërprerë. Ai thotë që nuk e di se përse dy djemtë e tij nuk e marrin më kempin, ata janë me ilaçe ndërsa unë kam zero të ardhura. Kjo situatë thotë Maksim Gjonaj ka filluar që në muajin janar. Nuk po gjej dot zgjidhje ndaj dhe i jam drejtuar për ndihmë emisionit fiks fare.Gazetarët shkojnë për të kërkuar përgjigje në njësinë administrative të shërbimit social. Punonjësi i këtij institucioni na shpjegon se dosja e dy djemve të Maksimit me problem të shëndetit mendor i ka kaluar kempit epror në Tiranë pasi në pogradec kempi u është ndërprerë. Gjithashtu punonjësi na thotë se për këtë problem presin përgjigje nga Tirana.Gazetarët e emisionit investigativ fiks fare shkojnë për të marrë një përgjigje për këtë problem në kempin epror në Tiranë. Drejtuesit e këtij instucioni u thonë gazetarëve të fiksit se për shkak të pandemisë covid 19 në vendin tonë dosjet kanë mbetur të pa shqyrtuara.

Fiks Fare, Komshia i helmon pulat, policia nuk i regjistron kallëzimin penal, 29 Shtator 2020, Pjesa 1
29/09 21:02
Fiks Fare, Kryeplakut të Qesaratit i ka “humbur” vula, 29 Shtator 2020, Pjesa 2
29/09 21:01
Fiks Fare, Panelistja: Rama mund ta bëj detyrën edhe me mbathje, 29 Shtator 2020, Pjesa 3
29/09 21:00
Fiks Fare/ Komshia i helmon pulat, policia nuk i regjistron kallëzimin penal
29/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Panelistja: Rama mund ta bëj detyrën edhe me mbathje
29/09 20:30
Fiks Fare/ Kryeplakut të Qesaratit i ka “humbur” vula. Administratori: Nuk gjejmë dot ish kryeplakun
29/09 20:30
Fiks Fare, Radat/ Nxënësit 2 javë pa shkollë, s’ka transport, 28 Shtator 2020, Pjesa 1
28/09 21:02
Fiks Fare, Vorë/ I zaptojnë shtëpinë, i marrin dhe fondin e tërmetit, 28 Shtator 2020, Pjesa 2
28/09 21:01
Fiks Fare, Maliqi propozon t’i hedhin deputetët në kazan plehrash, 28 Shtator 2020, Pjesa 3
28/09 21:00
Fiks Fare/ Vorë/ I zaptojnë shtëpinë, i marrin dhe fondin e tërmetit pa titull pronësie
28/09 20:30
Fiks Fare/ Radat/ Nxënësit 2 javë pa shkollë, s’ka furgona
28/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Maliqi propozon t’i hedhin deputetët në kazan plehrash
28/09 20:30
Fiks Fare, Kushti i gjimnazit publik, 1500 lekë për regjistrim në shkollë, 25 Shtator 2020, Pjesa 1
25/09 21:02
Fiks Fare, Fshatrat e Ersekës të harruar, vuajnë për pikën e ujit, 25 Shtator 2020, Pjesa 2
25/09 21:01
Fiks Fare, Duka për Ramën: Ai dymetroshi, i gjati fare, 25 Shtator 2020, Pjesa 3
25/09 21:00
Fiks Fare/ Librazhd/ Kushti i gjimnazit publik, 1500 lekë në vit për regjistrimin në shkollë
25/09 20:30
Fiks Fare/ Fshatrat e Ersekës të harruar, vuajnë për pikën e ujit
25/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Duka për Ramën: Ai dymetroshi, i gjati fare
25/09 20:30
Fiks Fare, Denoncimi i Fiks Fare, arrestohen të ‘fortët’ e Mamurrasit, 24 Shtator 2020, Pjesa 1
24/09 21:02
Fiks Fare, Aksidenti me 6 viktima, 20 mijë euro për lirimin nga burgu! 24 Shtator 2020, Pjesa 2
24/09 21:01