Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për Kemp, e verbëra 8 muaj pa lekë
23/09/2020 20:30

Në redaksinë e Fiks Fare mbërriti një ankesë nga z. Mersin Cinellari nga Pogradeci, pasi prej 8 muajsh nuk ka marrë Kempin e verbërisë të së shoqes. Ai ka dorëzuar dokumentat më 20 shkurt të 2020 në Bashkinë Pogradec dhe që prej asaj kohe nuk ka marrë asnjë përgjigje. E shoqa është e verbër dhe vuan gjithashtu nga skleroza dhe njëra dorë i dridhet nga parkinsoni. Të dy kanë të ardhurat e vetme të pensionit që është në shumën 33 mijë lekë në muaj. Si pasojë e verbërisë së të shoqes ai është i detyruar që të punësojë dikë për t'i shërbyer asaj, pasi siç shprehet dhe vetë ai është i sëmurë dhe nuk ia del dot i vetëm. Fiks Fare u interesua pranë Shërbimit Social Pogradec ku drejtoresha znj. Lindita Bice shprehet se dokumentat e znj. Bukurie Cinellari kanë qenë të rregullta dhe janë depozituar pranë Shërbimit Social në Tiranë ku behet edhe komisioni i verbërisë. " Situatën është e tillë që si pasojë e pandemisë në të gjithë Shqipërinë janë pezulluar kempet. Dhe deri më tani nuk kemi një njoftim se kur do të fillojnë" shpjegon drejtoresha e shërbimit social.

Fiks Fare, Kryemadhi kundra maskave, ndërkohë bota drejt izolimit, 28 Tetor 2020, Pjesa 1
28/10 21:02
Fiks Fare, Shkojnë të heqin dhëmballë, dentisti “u shkul” nofullën, 28 Tetor 2020, Pjesa 2
28/10 21:01
Fiks Fare, Rama në Siri si Van Dami dhe Chuck Norris, 28 Tetor 2020, Pjesa 3
28/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Rama në Siri si Van Dami dhe Chuck Norris
28/10 20:30
Fiks Fare/ Shkojnë të heqin dhëmballë, dentisti “u shkul” nofullën
28/10 20:30
Fiks Fare/ Kryemadhi kundra maskave, ndërkohë bota drejt izolimit
28/10 20:30
Fiks Fare, Kur mëson matematikën tek SHQUP-i, 27 Tetor 2020, Pjesa 1
27/10 21:02
Fiks Fare, Mjekët nuk e vaksinuan, fëmija sot me shenja poliomeliti, 27 Tetor 2020,Pjesa 2
27/10 21:01
Fiks Fare, Murrizi as qent e lagjes nuk i ka pasur në PPSH, 27 Tetor 2020, Pjesa 3
27/10 21:00
Fiks Fare/ Mjekët nuk e vaksinuan, fëmija sot me shenja poliomeliti
27/10 20:30
Fiks Fare/ Kur mëson matematikën tek SHQUP-i
27/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Murrizi as qent e lagjes nuk i ka pasur në PPSH
27/10 20:30
Fiks Fare, Kush prek votën t’i pritet dora, po për parat e popullit? 26 Tetor 2020, Pjesa 1
26/10 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Shefi i Rendit të Gjirokastrës vjedh naftën me bidonë, 26 Tetor 2020, Pjesa 2
26/10 21:01
Fiks Fare, Komuniteti LGBT, bie në dashuri me pastorin, 26 Tetor 2020, Pjesa 3
26/10 21:00
Skandali në Fiks Fare/ Shefi i Rendit të Gjirokastrës vjedh naftën me bidonë
26/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Komuniteti LGBT, bie në dashuri me pastorin
26/10 20:30
Fiks Fare/ Meta: Kush prek votën, t’i pritet dora! Po kush prek parat e popullit?
26/10 20:30
Fiks Fare, Fiksi bën me ‘vulë’ kryeplakun e Qesaratit, 23 Tetor 2020, Pjesa 1
23/10 21:02
Fiks Fare, Rindërtimi i shkollës, banorët denoncojnë në SPAK Bashkinë Durrës, 23 Tetor 2020, Pjesa 2
23/10 21:01