Fiks Fare/ Paguante taksë për tokë arë për pallatin e ndërtuar në 2006
14/05/2021 20:30

Fiks Fare zgjidhi problemin disa mujor të një qytetari të Tiranës, i cili endej në zyrat shtetërore pa marrë zgjidhje. Fatmir Cali tha për emisionin investigativ se ka pasur një pronë prej 400 metër katrorë në zonën e Freskut në Tiranë. Në vitin 2006, pronën ia ka dhënë një firmë ndërtimi, ku është bërë edhe një pallat në atë pronë.

Fiks Fare, Vogëlushët u ankuan për rrugën, Fiksi zgjidh problemin, 11 Qershor 2021, Pjesa 1
11/06 21:02
Fiks Fare, Gabimi sekretares lë pa diplomë 40 studentë, Fiksi zgjidh problemin, 11 Qershor 2021, Pjesa 2
11/06 21:01
Fiks Fare, Mbaroi shkolla, vogëlushi: Direkt do kap celularin, 11 Qershor 2021, Pjesa 3
11/06 21:00
Fiks Fare/ Vogëlushët u ankuan për rrugën, Fiksi zgjidh problemin
11/06 20:30
Fiks Fare/ Studentët: Diplomat tona rezultojnë false, gabimi i sekretares
11/06 20:30
Fiks Fare/ Pas interesimit të Fiksit, universiteti do pajisë studentët me diploma të reja
11/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Mbaroi shkolla, vogëlushi: Direkt do kap celularin
11/06 20:30
Fiks Fare, Fjalimi “Parlamenti Pykave” para 100 viteve,është aktual dhe sot?10 Qershor 2021, Pjesa 1
10/06 21:02
Fiks Fare, Ish punonjësi dhunohet në burg. S’i jepet shërbimi mjekësor, 10 Qershor 2021, Pjesa 2
10/06 21:01
Fiks Fare, Maliqi folklorist:O Talo të raftë tenja, se e ke murtatin brenda,10 Qershor 2021, Pjesa 3
10/06 21:00
Fiks Fare/ Denoncuesja: Kërkoj të mbrohet jeta e bashkëshortit tim, institucioni e injoron!
10/06 20:30
Fiks Fare/ I dënuari takon bashkëshorten në prezencë të policisë
10/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Maliqi folklorist: O Talo të raftë tenja, se e ke murtatin brenda
10/06 20:30
Fiks Fare/ Mjekët kundërshtojnë njëri tjetrin, pacienti me kockën e thyer e nxjerrin pa probleme
10/06 20:30
Fiks Fare/ Fjalimi “Parlamenti Pykave” i Nolit para 100 viteve, a është aktual dhe sot?
10/06 20:30
Fiks Fare/ Sherr me të burgosur që e ka shoqëruar në burg. I dënuari “Kërkoj mbrojtje nga shteti”
10/06 20:30
Fiks Fare, Parlamenti diskuton largimin e presidentit, Meta ia merr valles, 9 Qershor 2021, Pjesa 1
09/06 21:02
Fiks Fare, Kredinë e mori për 10 vite do e paguajë për 20, 9 Qershor 2021, Pjesa 2
09/06 21:01
Fiks Fare, Isli në “Wake up”:…mbyllni sytë, hapni gojën! 9 Qershor 2021, Pjesa 3
09/06 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Isli në “Wake up”:…mbyllni sytë, hapni gojën!
09/06 20:30