Fiks Fare, Pagoi përmbarimin, pas 18 vitesh ende nuk është ekzekutuar vendimi, 24 Maj 2022, Pjesa 2
24/05/2022 21:01

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Qershor 2022
24/06 21:03
Fiks Fare, Elbasanllinjt mburren vetëm me kalanë tek turistët, 24 Qershor 2022, Pjesa 1
24/06 21:02
Fiks Fare, I vjedhin makinën, pas interesimit të Fiksit, gjendet automjeti, 24 Qershor 2022, Pjesa 2
24/06 21:01
Fiks Fare, Monika “Këlyshi Luli u bë buçe, shqeu Sali Berishën”, 24 Qershor 2022, Pjesa 3
24/06 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Monika “Këlyshi Luli u bë buçe, shqeu Sali Berishën”
24/06 20:30
Fiks Fare/ Elbasanllinjt mburren vetëm me kalanë tek turistët
24/06 20:30
Fiks Fare/ Pas interesimit të Fiksit, gjendet makina. Në kërkim autori
24/06 20:30
Fiks Fare/ “Prit 2 javë”, qytetari: Autori dhe makina s’janë në kërkim
24/06 20:30
Fiks Fare/ Më vodhën makinën, policia dhe prokuroria po “flenë”
24/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Qershor 2022
23/06 21:03
Fiks Fare, Politikanët me rroga të ulta, po si e vunë gjithë atë pasuri? 23 Qershor 2022, Pjesa 1
23/06 21:02
Fiks Fare, Ashensorët të pasigurtë, ISHMT s’ka staf t’i kontrollojë, 23 Qershor 2022, Pjesa 2
23/06 21:01
Fiks Fare, Doktori pëlqen seksin, por zgjedh dushin para, 23 Qershor 2022, Pjesa 3
23/06 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Doktori pëlqen seksin, por zgjedh dushin para
23/06 20:30
Fiks Fare/ Ashensorët në pallate të pasigurt, Tekniku: ISHMT duhet t’i bllokojë!
23/06 20:30
Fiks Fare/ Politikanët me rroga të ulta, po si e vunë gjithë atë pasuri?
23/06 20:30
Fiks Fare/ ISHMT pa staf për të kontrolluar tregun, të drejtat mbeten në letër
23/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Qershor 2022
22/06 21:03
Fiks Fare, Fiksi mbyll faqet ku bullizoheshin fëmijët, 22 Qershor 2022, Pjesa 1
22/06 21:02
Fiks Fare, Pushim nga puna për punonjësin e morgut, Fiksi fakton të kundërtën, 22 Qershor 2022, Pjesa 2
22/06 21:01