Fiks Fare/ Nuk regjistrojnë dot fëmijën, ‘zhduket’ fshati nga regjistri i adresave
15/01/2021 20:30

Emri i fshatit në Regjistrin Elektronik të Adresave ndryshon, familjarët nuk regjistrojnë dot vajzën. Zoti Enver Rrapaj, banor në Luftinjë të Memaliajt, i është drejtuar disa herë Gjendjen Civile të Njësisë Administrative Fratar, Mallakastër për regjistrimin e një mbese e cila kishte lindur në ishullin e Kretës në Greqi, por e kishte të pamundur. Nënpunësi i gjendjes civile të kësaj njësie nuk mund të bënte regjistrimin pavarësisht të gjithë dokumenteve të paraqitura nga zoti Rrapaj. Kjo pasi në Regjistrin Elektronik të Gjendjeve Civile fshati rezidencë i prindërve të fëmijës nuk ekzistonte si kishte qenë më parë me emrin Bejar, por tashmë ai ishte bërë Behaj. Zotëria në fjalë, kishte shkuar dhe në Bashkinë e Mallakastrës për të pyetur se si mund të rregullohej ky gabim, por edhe atje nuk kishte gjetur zgjidhje prandaj ju drejtua emisionit tonë "Fiks Fare".

Fiks Fare, Kush do t’i fitojë zgjedhjet në 25 prill? 4 Mars 2021, Pjesa 1
04/03 21:02
Fiks Fare, Babai dhunues fsheh pasuritë për mos paguar pensionin ushqimor, 4 Mars 2021, Pjesa 2
04/03 21:01
Fiks Fare, Kryemadhi hap letrat në tokë të Fevziut, 4 Mars 2021, Pjesa 3
04/03 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Kryemadhi hap letrat në tokë të Fevziut
04/03 20:30
Fiks Fare/ Kush do t’i fitojë zgjedhjet në 25 prill?
04/03 20:30
Fiks Fare/ Dhunonte gruan dhe vajzat, fsheh pasuritë për mos paguar pensionin ushqimor
04/03 20:30
Fiks Fare/ Penalizon ish gruan që dhunonte, lë në mjerim dy vajza e tij
04/03 20:30
Fiks Fare/ Ish bashkëshorti dhunues: Nuk jam budalla t’i mbaj pronat në emrin tim
04/03 20:30
Fiks Fare, ‘Çmendet’ kreu i shtetit, sulme e kërcënime për të gjithë, 3 Mars 2021, Pjesa 1
03/03 21:02
Fiks Fare, Ish i dënuari dhunon gruan, kryen veprime të turpshme para fëmijëve, 3 Mars 2021, Pjesa 2
03/03 21:01
Fiks Fare, 92 vjeçari Ramës: Marrsh nga ditët tona! 3 Mars 2021, Pjesa 3
03/03 21:00
Fiks Fare/ Bashkëshorti dhunues kryen veprime të turpshme në sy të fëmijëve
03/03 20:30
Fiks Fare/ Gjykata lë në të njëjtën banesë dhunuesin dhe të dhunuarën
03/03 20:30
Fiks Fare/ Ish i dënuari dhunon gruan,kryen veprime të turpshme në sy të fëmijëve
03/03 20:30
Fiks Fare/ ‘Çmendet’ kreu i shtetit, sulme e kërcënime për të gjithë
03/03 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ 92 vjeçari Ramës: Marrsh nga ditët tona!
03/03 20:30
Fiks Fare/ Drejtori kthen mbrapsht shpërblimet e covid 19 për gruan dhe bashkëpunëtorët e tij
03/03 20:30
Fiks Fare, Meta kërcënon amerikanët, i kap apo jo prej veshi? 2 Mars 2021, Pjesa 1
02/03 21:02
Fiks Fare, Skemat e mashtrimeve në internet; paguaj 150 $ pastaj të fitosh! 2 Mars 2021, Pjesa 2
02/03 21:01
Fiks Fare, Telefonuesi: SHBA di edhe sa e kanë shqiptarët gjatësinë e … 2 Mars 2021, Pjesa 3
02/03 21:00