Fiks Fare “non grata” në Dragash, specialistët mbyllën në zyrë, s’japin informacion
24/09/2021 20:30

Gazetarët e Fiksit të cilët udhëtuan drejt Dragashit, u munduan të kontaktonin me shefin e zyrës së prokurimit Nuri Ismaili. Ditën e parë ai nuk ndodhej në zyrë, dhe specailistët e zyrës sapo morën vesh që kishte shkuar Fiksi u shprehën se për Top Channel nuk pranojnë të flasin dhe madje mbyllën edhe zyrën me kyç nga brenda. Pas këmbënguljes të gazetarëve ditën e nesërme, edhe pse shefi nuk ndodhej sërish në zyrë, ata mbajtën një tjetër qëndrim. Kërkuan një kërkesë zyrtare për tu përgjigjur me shkrim. Në përgjigjen e tyre me shkrim, komuna e Dragashit vazhdon të godasë vendimit e OShP-së ku ndër të tjera pretendon se : "Të gjitha ekspertizat e bëra nga ekspertet që ka angazhuar OSHP-ja janë vetëm kopjim i vendimit të panelit te OSHP-së, asnjëherë nuk ka pasur ekspertizë dhe argumenta për marrjen e vendimit." Edhe pas vendimit të gjykatës, që rrëzoi kërkesën e Komunës Dragash, ata vazhdojnë të këmbëngulin se Operatori ekonomik të cilin kanë shpallur fitues i plotëson kriteret e kërkuara sipas dosjes së tenderit në njoftimin për kontratë-pune të realizuara.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 15 Tetor 2021
15/10 21:03
Fiks Fare, Regjistrat e Gjëndjes Civile të dëmtuar, ligji penalizon qytetarët,15 Tetor 2021, Pjesa 1
15/10 21:02
Fiks Fare,Breshëri u dëmtoi mollët,ligji pengon bujqit, s’marrin dëmshpërblim,15 Tetor 2021, Pjesa 2
15/10 21:01
Fiks Fare, Sociologu: Femrat pas divorcit bëhen më të bukura, 15 Tetor 2021, Pjesa 3
15/10 21:00
Fiks Fare/ Regjistrat e Gjëndjes Civile të dëmtuar, ligji detyron qytetarët t’i drejtohen gjykatës
15/10 20:30
Fiks Fare/ Bujqit: Kemi falimentuar, kërkojmë një ndihmë nga shteti!
15/10 20:30
Fiks Fare/ Emergjencat Civile Maliq: Zbatojmë ligjin e vjetër, i riu pa akte nënligjore
15/10 20:30
Fiks Fare/ AREB Korçë: Fermerët të bëhen pjesë e skemave të sigurimit
15/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sociologu: Femrat pas divorcit bëhen më të bukura
15/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 14 Tetor 2021
14/10 21:03
Fiks Fare, Raporti Rama-Basha, “dashuri dhe urrejtje”, 14 Tetor 2021, Pjesa 1
14/10 21:02
Fiks Fare, Prindërit kërkojnë zëvendësimin e mësueses, i shoqi avokat i kërcënon, 14 Tetor 2021, Pjesa 2
14/10 21:01
Fiks Fare, “Me Xhaxhiun”, me dy gra bën një fëmijë për 4.5 muaj, 14 Tetor 2021, Pjesa 3
14/10 21:00
Fiks Fare/ Pas ndërhyrjes së Fiksit, nxënësve u vihet një mësuese e re
14/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ “Me Xhaxhiun”, me dy gra bën një fëmijë për 4.5 muaj
14/10 20:30
Fiks Fare/ Prindërit: Të hiqet mësuesja! Fëmijët nuk i mëson, por i lë të luajnë me letra!
14/10 20:30
Fiks Fare/ Mësuesja merr burrin me vete në mbledhjen me bordin e prindërve dhe drejtorinë
14/10 20:30
Fiks Fare/ Raporti Rama-Basha, “dashuri dhe urrejtje”
14/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 13 Tetor 2021
13/10 21:03
Fiks Fare, Rriten çmimet, qytetarët: Vetëm kafen mos na e prekni! 13 Tetor 2021, Pjesa 1
13/10 21:02