Fiks Fare/ Nëndrejtoresha e spitalit: Formula e përllogaritjes, gabim prej një viti
24/02/2021 20:30

Fiksi iu drejtua spitalit Delvinë për të marrë një përgjigje më të plotë lidhur me ankesën e 72 vjeçares. Në spital fillimisht gazetarët kërkuan kreun e këtij institucioni, por edhe pse ishte orari zyrtar ai nuk ndodhej në vendin e tij të punës. E vetmja që ndodhej në këtë institucion ishte nëndrejtoresha e cila u shpreh se e kishte sqaruar zonjën në lidhje me gjobën. Zyra e financës kishte gabuar në formulën e llogaritjes pasi ende të ardhurat e mjekes llogariteshin me pagën 30 mijë lekë në muaj. Por me pandeminë orari i punës i mjekes 72 vjeçare erdhi në rritje si rrjedhojë edhe të ardhurat, por që llogariteshin me formulën e vjetër. Auditi nxori në pah gabimin dhe si rrjedhojë zonja figuronte si debitore pasi nuk ishte tatuar si duhet. Kjo periudhë e përllogaritjes gabim kapte periudhën nga shtator 2019 deri shtator 2020, pra plot një vit. Dhe për një vit gabim nga ana e administratës mjekja Nexhmie Ibrahimi duhet të paguaj 500 mijë lekë të vjetra menjëherë. " Ata tek zyra e financës janë të rinj dhe unë si ekonomiste i kam ndihmuar, por ata nuk e kishin kapur gabimin as unë jo" shprehet nëndrejtoresha " dhe tani duhet që këto lekë doktoresha t'i kthejë mbrapsht". Pyetjes së gazetares se pse nuk ia mbajtën çdo muaj nga pak, nëndrejtoresha shprehet se atë do bënte por ishte e detyruar që t'ia kërkonte të gjitha pasi drejtori dhe burimet njerëzore e kishin njoftuar për ndërprerjen e punës së mjekes 72 vjeçare.

Fiks Fare, Të pathënat e Monika Kryemadhit: Çfarë pëlqej më shumë tek Rama! 15 Prill 2021, Pjesa 1
15/04 21:02
Fiks Fare, Spitale të reja? Si u katandis Senatoriumi Shkodrës në gërmadhë! 15 Prill 2021, Pjesa 2
15/04 21:01
Fiks Fare, Sipas Dashamir Shehit, Basha është yll, 15 Prill 2021, Pjesa 3
15/04 21:00
Fiks Fare/ Mbetje spitalore dhe njerëzore në Senatoriumin e Shkodrës
15/04 20:30
Fiks Fare/ Qytetarët: Senatoriumi ka qenë model, tani i shkatërruar
15/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sipas Dashamir Shehit, Basha është yll
15/04 20:30
Fiks Fare, Rikthim në PD?! Astrit Patosi flet hapur në Fiks Fare, 14 Prill 2021, Pjesa 1
14/04 21:02
Fiks Fare,Gërryente lumin pa leje,firma: Pa dijeni për pezullimin e licencave,14 Prill 2021, Pjesa 2
14/04 21:01
Fiks Fare, Gazetari: Nga 413 teste covidi, 529 dolën pozitiv, 14 Prill 2021, Pjesa 3
14/04 21:00
Fiks Fare/ Gërryente lumin pa leje, IKMT dhe policia veprojnë pas sinjalizimit të Fiksit
14/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetari: Nga 413 teste covidi, 529 dolën pozitiv
14/04 20:30
Fiks Fare/ Pronari: Faji IKMT-së nuk më ka njoftuar për pezullimin e lejeve
14/04 20:30
Fiks Fare, Spiropali: Unë hudhra në fletën e votimit, 13 Prill 2021, Pjesa 1
13/04 21:02
Fiks Fare, Shefi Kardiologjisë QKUK ushtron profesionin pa diplomë pa licencë, 13 Prill 2021,Pjesa 2
13/04 21:01
Fiks Fare, 13 Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante, Prill 2021, Pjesa 3
13/04 21:00
Fiks Fare/ OMK: Mjeku pa licencë sub/kardiologu, nuk ka diplomë!
13/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetarja: Hajduti me kasketë dhe picë pikante
13/04 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: Jam i licencuar në ish Jugosllavi, s’më hyn në punë e Kosovës
13/04 20:30
Fiks Fare, Nëse Monika prek votën, a do ja presë duart Meta? 12 Prill 2021, Pjesa 1
12/04 21:02
Fiks Fare, Shëndetësia falas, 250 mijë lekë për pastrimin e plagës në SUT, 12 Prill 2021, Pjesa 2
12/04 21:01