Fiks Fare/ Ndërtuesi pranon se e ka shitur 2 herë: Ti i ke dhënë të gjitha lekët
19/01/2022 20:30

Disa ditë më pas, pas insistimit të vazhdueshëm të denoncueses, qytetarja Fotina Shani shkon në një zyrë noteriale. Në këtë zyrë vjen edhe zonja e cila e ka blerë e para apartamentin. Kjo zonjë i thotë noteres se ka bërë një kontratë me firmën, e cila nuk është ezauruar. Në zyrën noteriale shkon edhe Anila, sekretarja e ndërtuesit. Ajo i thotë zonjës se duhet të bëjë një deklaratë dhurimi, pra nga ajo te blerësit e dytë! “Unë bëj kthimin e kontratës, pse të bëj dhurim. Unë deklaroj që ne jemi shlyer bashkë. Dmth nuk është ezauruar kontrata. Palët e tjera janë marrë jashtë meje. Kam ardhur të zgjidh hallet e mia" thotë blerësja e parë. Ndërkohë, denoncuesja pohon se "si mund të më dhurojë ajo mua shtëpie". Më tej i thotë se unë s’kam qenë asnjëherë problem, kam ardhur për të firmosur. Denoncuesja i drejtohet djalit të ndërtuesit se “kur ju nuk prishni kontratën me atë, si do merreni vesh me mua”. Djali i ndërtuesit i thotë se “ty shtëpinë s’ta merr njeri, e ke në posedim. E ke tënden!”. Denoncuesja e pyet përse ka kufizim apartamenti, ndërsa ata i përgjigjen “nuk e dimë, ti se hiqje dot”. Më pas i thonë se me kontratën e dhurimit do i bija më shkurt, por në mënyrë tjetër shkon më gjatë. I thotë se do ti kërkoj hipotekës që të zhbëjë kontratën e parë dhe kur të vijë e pastër nga hipoteka të bëjë kontratë me denoncuesen, blerësen e dytë! Megjithatë, edhe pse kaluan disa muaj nga kjo bisedë, sërish halli i qytetares nuk është zgjidhur. Madje, sipas dokumenteve që disponon Fiks Fare, certifikata e pronësisë ka dalë sërish me blerësit e parë, teksa rezulton se ndërtuesi nuk ka bërë asnjë kërkesë për pezullimin e kontratës së parë.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Maj 2022
25/05 21:00
Fiks Fare, Monikën e harronin prindërit në çerdhe, 25 Maj 2022, Pjesa 3
25/05 20:59
Fiks Fare/ Monitorime/ Monikën e harronin prindërit në çerdhe
25/05 20:45
Fiks Fare, Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’ , 25 Maj 2022, Pjesa 1
25/05 20:45
Fiks Fare, Zhdoganoi mallin në Kakavijë sipas rregullave, figuron debitor, 25 Maj 2022, Pjesa 2
25/05 20:45
Fiks Fare/ ‘Zhdoganova mallin pagova 1200 euro detyrim, më vonë dola debitor”
25/05 20:30
Fiks Fare/ Doganierja: Qytetari në rregull, drejtoria e përgjithshme ka kapur gabimin
25/05 20:30
Fiks Fare/ Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’
25/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Maj 2022
24/05 21:03
Fiks Fare, Berisha fitoi 99.9% të votave, as Enveri nuk votohej kaq, 24 Maj 2022, Pjesa 1
24/05 21:02
Fiks Fare, Pagoi përmbarimin, pas 18 vitesh ende nuk është ekzekutuar vendimi, 24 Maj 2022, Pjesa 2
24/05 21:01
Fiks Fare, Telefonuesi te Arditi me emrin e “babait të madh”, 24 Maj 2022, Pjesa 3
24/05 21:00
Fiks Fare/ Pagoi përmbarimin, por ende pas 18 vitesh nuk i është ekzekutuar vendimi
24/05 20:30
Fiks Fare/ Përmbarimi Lushnje: Fajin e kanë paraardhësit, s’dimë ku kanë shkuar lekët!
24/05 20:30
Fiks Fare/ Berisha fitoi 99.9% të votave, as Enveri nuk votohej kaq
24/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Telefonuesi te Arditi me emrin e “babait të madh”
24/05 20:30
Fiks Fare/ Përmbarimi Lushnje: Kreditorja të paguajë sërish për ekzekutimin e vendimit
24/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Maj 2022
23/05 21:03
Fiks Fare, Beniada s’njeh politikanët, veç B’Ramën dhe Taulant Ramën, 23 Maj 2022, Pjesa 1
23/05 21:02
Fiks Fare, Sistemi referimit dhe e-receta jashtë funksionit, pacientët pa ilaçe,23 Maj 2022, Pjesa 2
23/05 21:01