Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Rakipi në Lazarat, por hashashin nuk e provoi
29/07/2022 20:30

Në studio "Të Paekspozuarut" moderatori tregon dhe një histori personale kur ka qenë në Lazarat. Aty ka qenë një operacion policie për hashashin dhe Rakipi nuk mundi të hyjëe, as hashashin nuk e provoi.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 29 Korrik 2022
29/07 21:03
Fiks Fare, 40 djemë beqarë të Kalivaçit, në kërkim të nuseve… 29 Korrik 2022, Pjesa 1
29/07 21:02
Fiks Fare, Pushuesit të pasigurt, rojet bregdetare mungojnë në plazhe! 29 Korrik 2022, Pjesa 2
29/07 21:01
Fiks Fare, Ylli Rakipi në Lazarat, por hashashin nuk e provoi, 29 Korrik 2022, Pjesa 3
29/07 21:00
Fiks Fare/ 801 vrojtues plazhi në Shqipëri, shumica mungojnë në terren!
29/07 20:30
Fiks Fare/ Vrojtuesit e plazhit mungojnë, pushuesit të shqetësuar në Durrës e Golem
29/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Rakipi në Lazarat, por hashashin nuk e provoi
29/07 20:30
Fiks Fare inspekton plazhin për 1 ditë, Prefektura për 12 ditë
29/07 20:30
Fiks Fare/ Roja bregdetare nuk paraqitet në punë, merren masa ndaj tij
29/07 20:30
Fiks Fare/ 40 djem beqarë të Kalivaçit, në kërkim të nuseve…
29/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 28 Korrik 2022
28/07 21:03
Fiks Fare,Dhjetra hektar tokë djerr,banorët: Ka mbetur ashtu për 100 m rrugë!28 Korrik 2022, Pjesa 1
28/07 21:02
Fiks Fare,“Luftë do keni”,Bashkia e Himarës fut në konflikt banorët e Borshit,28 Korrik 2022,Pjesa 2
28/07 21:01
Fiks Fare, Sheik s’ka vetëm Dubai, sheik ka dhe Peqini, 28 Korrik 2022, Pjesa 3
28/07 21:00
Fiks Fare/ Firma e kryetarit të Bashkisë futi në sherr banorët
28/07 20:30
Fiks Fare/ Leja për punimet, në emër të punonjësit të bashkisë
28/07 20:30
Fiks Fare/ “Luftë do keni”, banorët e Borshit përplasen me njëri tjetrin
28/07 20:30
Fiks Fare/ Dhjetra hektar tokë djerr, banorët: Ka mbetur ashtu për 100 m rrugë!
28/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sheik s’ka vetëm Dubai, sheik ka dhe Peqini
28/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 27 Korrik 2022
27/07 21:03