Fiks Fare/ Monitorime/ Maturanti shkon me zetor në mbrëmjen e matutës
30/06/2022 20:30

Maturanti nga Lezha jo vetëm u ka bërë përshtypje, por ka tërhequr dhe vëmendjen e njerëzve. Ai ka gjetur një mënyrë të veçantë për të shkuar në mbrëmje duke e drejtuar vet zetorin. Foto me maturantin në timonin e zetorit një gjë e veçantë në këtë mbrëmje mature.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 29 Korrik 2022
29/07 21:03
Fiks Fare, 40 djemë beqarë të Kalivaçit, në kërkim të nuseve… 29 Korrik 2022, Pjesa 1
29/07 21:02
Fiks Fare, Pushuesit të pasigurt, rojet bregdetare mungojnë në plazhe! 29 Korrik 2022, Pjesa 2
29/07 21:01
Fiks Fare, Ylli Rakipi në Lazarat, por hashashin nuk e provoi, 29 Korrik 2022, Pjesa 3
29/07 21:00
Fiks Fare/ 801 vrojtues plazhi në Shqipëri, shumica mungojnë në terren!
29/07 20:30
Fiks Fare/ Vrojtuesit e plazhit mungojnë, pushuesit të shqetësuar në Durrës e Golem
29/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Rakipi në Lazarat, por hashashin nuk e provoi
29/07 20:30
Fiks Fare inspekton plazhin për 1 ditë, Prefektura për 12 ditë
29/07 20:30
Fiks Fare/ Roja bregdetare nuk paraqitet në punë, merren masa ndaj tij
29/07 20:30
Fiks Fare/ 40 djem beqarë të Kalivaçit, në kërkim të nuseve…
29/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 28 Korrik 2022
28/07 21:03
Fiks Fare,Dhjetra hektar tokë djerr,banorët: Ka mbetur ashtu për 100 m rrugë!28 Korrik 2022, Pjesa 1
28/07 21:02
Fiks Fare,“Luftë do keni”,Bashkia e Himarës fut në konflikt banorët e Borshit,28 Korrik 2022,Pjesa 2
28/07 21:01
Fiks Fare, Sheik s’ka vetëm Dubai, sheik ka dhe Peqini, 28 Korrik 2022, Pjesa 3
28/07 21:00
Fiks Fare/ Firma e kryetarit të Bashkisë futi në sherr banorët
28/07 20:30
Fiks Fare/ Leja për punimet, në emër të punonjësit të bashkisë
28/07 20:30
Fiks Fare/ “Luftë do keni”, banorët e Borshit përplasen me njëri tjetrin
28/07 20:30
Fiks Fare/ Dhjetra hektar tokë djerr, banorët: Ka mbetur ashtu për 100 m rrugë!
28/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sheik s’ka vetëm Dubai, sheik ka dhe Peqini
28/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 27 Korrik 2022
27/07 21:03