Fiks Fare/ Monitorime/ Doktori pëlqen seksin, por zgjedh dushin para
23/06/2022 20:30

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 30 Qershor 2022
30/06 21:03
Fiks Fare, Mashtimi me ujin e pijshëm, botet ndërhyjnë në rrjetin e UKT-së, 30 Qershor 2022, Pjesa 1
30/06 21:02
Fiks Fare, Pikat statike në Tiranë shesin ujë industrial si ujë të pijshëm, 30 Qershor 2022, Pjesa 2
30/06 21:01
Fiks Fare, Maturanti shkon me zetor në mbrëmjen e matutës, 30 Qershor 2022, Pjesa 3
30/06 21:00
Fiks Fare/ Uji i pijshëm shitet me autobote, jashtë çdo kushti higjenio- sanitar
30/06 20:30
Fiks Fare/ Administratori: Kemi dhënë rryshfet, ndaj na ka lejuar shteti
30/06 20:30
Fiks Fare/ Drejtori i UKT: Kush prekur rrjetin, do shkojë para ligjit!
30/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Maturanti shkon me zetor në mbrëmjen e matutës
30/06 20:30
Fiks Fare/ ISHSH: Uji që tregtohet në pikat statike jo i pijshëm!
30/06 20:30
Fiks Fare/ AMBU: Nuk mbajmë përgjegjësi për konsumatorin!
30/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 29 Qershor 2022
29/06 21:03
Fiks Fare, A e ndien populli kur të gjithë flasin në emër të tij? 29 Qershor 2022, Pjesa 1
29/06 21:02
Fiks Fare, Linja e autobuzëve shkel licensën, pasagjerët mbeten rrugëve, 29 Qershor 2022, Pjesa 2
29/06 21:01
Fiks Fare, Gazetares në lidhje Live i pëllet lopa, 29 Qershor 2022, Pjesa 3
29/06 21:00
Fiks Fare/ Shoqata e transportit nuk respekton licensën, shoferët: Nuk nisemi me 20 veta!
29/06 20:30
Fiks Fare/ Taks Forca kontroll pas sinjalizimit të Fiksit,” T’i hiqet licensa”
29/06 20:30
Fiks Fare/ A e ndien populli kur të gjithë flasin në emër të tij?
29/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetares në lidhje Live i pëllet lopa
29/06 20:30
Fiks Fare/ “Kemi mbetur rrugëve, autobuzat nuk nisen pas orës 19:00”
29/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 28 Qershor 2022
28/06 21:03