Fiks Fare/ Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit
21/01/2021 20:30

Sot mbushen dhjetë vite nga 21 Janari i vitit 2011, kur Garda e Republikës, asokohe nën komandën e ish-komandantit Ndrea Prendi, ish-ministrit të Brendshëm, Lulzim Basha dhe ish-kryeministrit Sali Berisha, hapi zjarr ndaj protestuesve të thirrur nga Partia Socialiste para Kryeministrisë, duke vrarë katër protestues të pafajshëm dhe plagosur gjashtë të tjerë. Dy mjekët e Spitalit Ushtarak, Sami Koçeku dhe Alfred Gega, asokohe dolën në përfundimin se vdekja e 4 shtetasve, kishte ardhur si rezultat i goditjes nga armët e zjarrit dhe se qitja ishte kryer nga një distancë shumë e afërt. Pas hetimeve, shqyrtimit të qindra prova shkencore, këqyrjes së pamjeve filmike, analizimit të akt-ekspertimeve mjeko-ligjore dhe balistike, përfshi ekspertime të kryera nga FBI-ja amerikane, u hodh poshtë deklarata e dy mjekëve specialistë.

Fiks Fare, 30 vjet që ka ndërruar jetë, figuron në listat zgjedhore, 24 Shkurt 2021, Pjesa 1
24/02 21:02
Fiks Fare, Gabojnë në llogaritjen e tatimit të pagës, mjekes gjobë e largim, 24 Shkurt 2021, Pjesa 2
24/02 21:01
Fiks Fare, Herbalisti: Vaji i gjëmbit të gomarit rrit dëshirën seksuale, 24 Shkurt 2021, Pjesa 3
24/02 21:00
Fiks Fare/ 30 vjet që ka ndërruar jetë, por figuron në listat zgjedhore
24/02 20:30
Fiks Fare/ Mjekja 72 vjeçare: Nuk i bëra nder sekretares, më hoqën nga puna e më gjobitën
24/02 20:30
Fiks Fare/ Nëndrejtoresha e spitalit: Formula e përllogaritjes, gabim prej një viti
24/02 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Herbalisti: Vaji i gjëmbit të gomarit rrit dëshirën seksuale
24/02 20:30
Fiks Fare, Po këtë 2 mars a do e ngrejë popullin presidenti Meta? 23 Shkurt 2021, Pjesa 1
23/02 21:02
Fiks Fare,Punonjësi Konsullatës rreh qytetarët; Do t’ju thyej brinjët, dilni! 23 Shkurt 2021,Pjesa 2
23/02 21:01
Fiks Fare, Robert Alia dhëndër me pantallona të shkurtra, 23 Shkurt 2021, Pjesa 3
23/02 21:00
Fiks Fare/ “Dil që këtu”, tërhiqet zvarrë qytetarja brenda Konsullatës
23/02 20:30
Fiks Fare/ “Ik që këtu legen”, punonjësi shtyn nga shkallët qytetarin
23/02 20:30
Fiks Fare/ Po këtë 2 mars a do e ngrejë popullin presidenti Meta?
23/02 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Robert Alia dhëndër me pantallona të shkurtra
23/02 20:30
Fiks Fare, Vaksinimi personaliteteve, qytetarët: Ca të nënës, ca të njerkës! 22 Shkurt 2021, Pjesa 1
22/02 21:02
Fiks Fare, Biznes me vdekjen, 350 mijë lekë varri në Tufinë, 22 Shkurt 2021, Pjesa 2
22/02 21:01
Fiks Fare, Sociologu flet për seksin, kameramanët s’mbajnë dot të qeshurën, 22 Shkurt 2021, Pjesa 3
22/02 21:00
Fiks Fare/ Tufinë, me 70 mijë lekë rezervon dy varre
22/02 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sociologu flet për seksin, kameramanët s’mbajnë dot të qeshurën
22/02 20:30
Fiks Fare/ 35 mijë lekë varri në Tufinë, punonjësi: Ulje s’ka!
22/02 20:30