Fiks Fare/ Mimoza Sadushi: Shkelje e noterit. Pas interesimit, zgjidhet problemi
20/01/2022 20:30

Fiks Fare bisedoi me noteren Mimoza Sadushi, kryetare e Dhomës Kombëtare të Noterëve. Sipas saj, ka një udhëzim të përbashkët mes Ministrisë së Drejtësisë dhe Ministrisë së Financave për "procedurën teknike për kryerjen e pagesës në rastet e kalimit të pasurive të paluajtshme", ku paratë fillimisht depozitohen në llogarinë e noterëve dhe pas kalimit të pronësisë nga shitësi te blerësi, shuma kalon te shitësi. "Nëse ka ndodhur një gjë e tillë, thotë Sadushi, është shkelje e noterit". Sipas saj, Dhoma e Noterëve do të verifikojë rastin në fjalë dhe do të marrë masa. Pyetjes se, a mund të largohet një noter për muaj me radhë, zonja Sadushi thotë se ai duhet të marrë leje te Dhoma Kombëtarëve e Noterëve dhe në Ministrinë e Drejtësisë. Sipas saj, noteri Kelti Mano nuk ka lajmëruar Dhomën e Noterëve për largimin e tij. Pas interesimit të Fiks Fare në Dhomën Kombëtare të Noterëve dhe në Kadastrën e Korçës, kjo e fundit veproi duke i kërkuar qytetarit që të riaplikonte me kredencialet e tij në e-albania. Dhe, pas disa ditësh, qytetari u pajis me certifikatën e pronësisë së apartamentit. "U enda prej disa muajsh nga Përmeti ku jetoj në Korçë. I çova një mesazh Fiks Fare dhe ata më mbështetën. Shkuam bashkë në Korçë dhe ata më mbështetën për zgjidhjen e këtij problemi. Falë interesimit të tyre unë sot mora certifikatën e pronësisë. Shumë faleminderit Fiksit" thotë qytetari.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Maj 2022
26/05 21:01
Fiks Fare, Pensionet e deputetëve ‘kacafiu’, apo lodhen më shumë se ne? 26 Maj 2022, Pjesa 1
26/05 21:00
Fiks Fare, Avokatja seksere merr 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin, 26 Maj 2022, Pjesa 2
26/05 21:00
Fiks Fare, Humor sportiv nga tifozeria në Tiranë , 26 Maj 2022, Pjesa 3
26/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Humor sportiv nga tifozeria në Tiranë
26/05 20:45
Fiks Fare/ ” 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin që të zhbllokohen 180 mijë dollar”
26/05 20:30
Fiks Fare/ Mori 7 mijë euro për prokurorin dhe gjyqtarin, hiqet sekuestro e llogarisë
26/05 20:30
Fiks Fare/ Pensionet e deputetëve ‘kacafiu’, apo lodhen më shumë se ne?
26/05 20:30
Fiks Fare/ Avokatja merr 7 mijë euro ” shyqyr u ndërrua gjyqtari që na uli prokurorin në kafe”
26/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Maj 2022
25/05 21:00
Fiks Fare, Monikën e harronin prindërit në çerdhe, 25 Maj 2022, Pjesa 3
25/05 20:59
Fiks Fare/ Monitorime/ Monikën e harronin prindërit në çerdhe
25/05 20:45
Fiks Fare, Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’ , 25 Maj 2022, Pjesa 1
25/05 20:45
Fiks Fare, Zhdoganoi mallin në Kakavijë sipas rregullave, figuron debitor, 25 Maj 2022, Pjesa 2
25/05 20:45
Fiks Fare/ ‘Zhdoganova mallin pagova 1200 euro detyrim, më vonë dola debitor”
25/05 20:30
Fiks Fare/ Doganierja: Qytetari në rregull, drejtoria e përgjithshme ka kapur gabimin
25/05 20:30
Fiks Fare/ Përmet/ Ish Komiteti Partisë, shtëpia e partive ‘bija’
25/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Maj 2022
24/05 21:03
Fiks Fare, Berisha fitoi 99.9% të votave, as Enveri nuk votohej kaq, 24 Maj 2022, Pjesa 1
24/05 21:02
Fiks Fare, Pagoi përmbarimin, pas 18 vitesh ende nuk është ekzekutuar vendimi, 24 Maj 2022, Pjesa 2
24/05 21:01