Fiks Fare/ Mësuesit nuk shoqërojnë nxënësit, shoferi i autobusit kthehet edhe në mësues
13/10/2021 20:30

Menjëherë pasi nxënësit e shkollës Gjokë Elezi në fshatin Sanxhak të Laçit I drejtohen shkollës tjetër 9-vjeçare që është më e afërta që mund t’u gjindet e cila është Gjin Pjetri. Në ambjentet e kësaj shkolle kur nxënësit bëhen gati për t'u futur në mësim nuk është asnjë mësues kujdestar që mund t’i shoqërojë dhe mund t’i presë. Në oborrin e kësaj shkolle pritëse gazetarët e Fiks Fare takojnë nën drejtorin e shkollës “Gjokë Elezi” i cili thotë se për procedurat e hapjes së dyerve të shkollës nuk ka dijeni, por për pjesën e mënyrës së transportit problemi është I shoqërisë kontraktore, pasi ZVA bën të mundur lidhjen e kontratës me këtë shoqëri. Kjo e fundit duhet të bëjë shtim të numrit të mjeteve. Ndërsa drejtuesi I kësaj kompanie zoti Nikoll Marnikolla, në intervistë tha se për të mundësuar transport cilësor është shtuar herë pas here numri i mjeteve dhe stafin. Ai pranon se mësuesit I presin fëmijët në ambjentet e shkollës, dhe se për këta nxënës është shërbim i veçantë. I pyetur se përse ka pranuar përgjegjësi të tilla kur nuk janë të tijat, jashtë kameras ai u shpreh se nuk mund t’i detyronte mësuesit të vinin me zor në autobus.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 19 Tetor 2021
19/10 21:03
Fiks Fare, I vjedhin pensionin për 8 vjet,ISSH ia hedh fajin Postës Shqiptare,19 Tetor 2021, Pjesa 2
19/10 21:01
Fiks Fare, “Përputhen”, djali i drejtohet vajzës: O vëlla… 19 Tetor 2021, Pjesa 3
19/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ “Përputhen”, djali i drejtohet vajzës: O vëlla…
19/10 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi i 72-vjeçares: Më vodhën pension për 8 vite
19/10 20:30
Fiks Fare/ Justifikimi i postierit: Zonja nuk kishte kontributet shoqërore!
19/10 20:30
Fiks Fare/ Në përjashtimet e Berishës si kryetar partie, a u zbatua statuti i PD-së?
19/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 18 Tetor 2021
18/10 21:03
Fiks Fare, Yuri Kim detyra qeverisë, qytetarët: T’i luaj ‘fenë’ se ndryshe … 18 Tetor 2021, Pjesa 1
18/10 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Tampon fals COVID-i për t’u futur në Burgun e Peqinit! 18 Tetor 2021, Pjesa 2
18/10 21:01
Fiks Fare, E ftuara: Tradhtia është çështje qejfi, 18 Tetor 2021, Pjesa 3
18/10 21:00
Fiks Fare/ Denoncimi nga burgu: Më thonë vdis, IEVP-ja private
18/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ E ftuara: Tradhtia është çështje qejfi
18/10 20:30
Fiks Fare/ Burrë e grua doktorë, nipi në farmaci, kushërira në kuzhinë
18/10 20:30
Fiks Fare/ Laboratori privat të jep përgjigjen e COVID-it pa e bërë
18/10 20:30
Fiks Fare/ Yuri Kim detyra qeverisë, qytetarët: T’i luaj ‘fenë’ se ndryshe …
18/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 15 Tetor 2021
15/10 21:03
Fiks Fare, Regjistrat e Gjëndjes Civile të dëmtuar, ligji penalizon qytetarët,15 Tetor 2021, Pjesa 1
15/10 21:02
Fiks Fare,Breshëri u dëmtoi mollët,ligji pengon bujqit, s’marrin dëmshpërblim,15 Tetor 2021, Pjesa 2
15/10 21:01
Fiks Fare, Sociologu: Femrat pas divorcit bëhen më të bukura, 15 Tetor 2021, Pjesa 3
15/10 21:00