Fiks Fare/ Mbikalimet e Bypass-it të papërfunduar, banorët: 20 km për të shkuar te toka
09/07/2020 20:30

Banorët e fshatit Shtyllas iu drejtuan emisionit Fiks Fare, pasi denoncojnë dy mbikalimet e papërfunduar në Bypass-in e Fierit. Rreth dy javë më parë, kryeministri Edi Rama inaguroi përfundimin e Bypass-it, por mesa duket ende nuk ka përfunduar. Mosndërtimi i dy mbikalimeve të Shtyllasit dhe të Pojanit, sjell shqetësim për banorët, pasi e kanë të pamundur të kalojnë autostradën nga fshati për të punuar tokat apo e anasjelltas. Banorët shprehen se për të shkuar nga shtëpia deri te toka, i duhet të bëjnë një rrugë prej 20 km. Për të marrë një informacion të saktë se kur do të ndërtohen këto mbikalime, Fiksi iu drejtua kompanisë Combined Grup Contractin & Alb Building duke i kërkuar informacion rreth afatit të përfundimit të rrugës si dhe pse këto mbikalime kanë mbetur të papërfunduar. Në përgjigje të saj, kompania shprehet se i ka përshpejtuar punimet, në aksin kryesor të autostradës duke i përfunduar ato në datën 15 Qershor 2020, dy muaj përpara afatit të përfundimit të Kontratës, e cila është datë 15 gusht 2020. Ky përshpejtim dhe modifikim i grafikut të punimeve u bë për të lehtësuar qarkullimin e automjeteve para fillimit të sezonit turistik. Në këto kushte punimet në mbikalimin e km 16 dhe disa punime të tjera janë duke u kryer gjatë kësaj periudhe në përputhshmëri të plotë me afatet e kontratës.

Fiks Fare, Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor? 31 Korrik 2020, Pjesa 1
31/07 21:03
Fiks Fare, Investigimet më të mira të këtij sezoni, 31 Korrik 2020, Pjesa 2
31/07 21:02
Fiks Fare, Monitorimet më pikantë, 31 Korrik 2020, Pjesa 3
31/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Monitorimet më pikantë
31/07 20:45
Fiks Fare/ Perlat e këtij sezoni parlamentar
31/07 20:30
Fiks Fare/ Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor?
31/07 20:30
Fiks Fare, Varfëri/ Të harruar për së gjalli! 30 Korrik 2020, Pjesa 1
30/07 21:03
Fiks Fare,OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin, 30 Korrik 2020, Pjesa 2
30/07 21:02
Fiks Fare, Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni, 30 Korrik 2020, Pjesa 3
30/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni
30/07 21:00
Fiks Fare/ OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin
30/07 20:45
Fiks Fare/ Varfëri/ Të harruar për së gjalli!
30/07 20:30
Fiks Fare, Pandemia bllokon dosjet për kemp, 29 Korrik 2020, Pjesa 1
29/07 21:03
Fiks Fare, Lushnje/Banorët shtrojnë rrugën, bashkia e prish, 29 Korrik 2020, Pjesa 2
29/07 21:02
Fiks Fare, Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon , 29 Korrik 2020, Pjesa 3
29/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon
29/07 20:45
Fiks Fare/ Lushnje – Banorët shtrojnë rrugën me të ardhurat e tyre, bashkia e prish.
29/07 20:32
Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për kemp
29/07 20:30
Fiks Fare, Fshati më tre ura, pa rrugë të mjeteve motorrike, 28 Korrik 2020, Pjesa 1
28/07 21:03
Fiks Fare, Përmbarimi kërkon prishjen e një objekti, IMT shkon pa mjete, 28 Korrik 2020, Pjesa 2
28/07 21:02