Fiks Fare/ Mamurras/ “Të fortët” bëjnë ligjin, gjunjëzojnë institucionet
16/09/2020 20:30

Fiks fare solli fakte të reja të mos ekzistencës së shtetit ligjor në Mamurras, ku të fortët sundojnë mbi ligjin dhe kërcënojnë nëpërmjet dhunës verbale dhe fizike individë të cilët punojnë dhe jetojnë me ndershmëri. Rastit të Erald Ndojit, babait të tre fëmijëve i cili kërcënohet nga vëllezërit Gega për shkak të konkurencës, shërbimit të kabllorit, i bashkëngjitet edhe denoncimi i Marjan Pepës. Marjan Pepa, jeton në të njëjtën rrugë me vëllezërit Gega, në lagjen Dritas, Mamurras. Rreth dy vjet më parë ai mori një leje ndërtimi për shtëpinë e tij. Kur nisi punimet , kamionët dhe mjetet e tjera pengoheshin nga vëllezërit Gega, të cilët kanë bllokuar rrugën duke ndërtuar një mur rrethues përtej pronësisë së tyre, duke zaptuar kështu pronën publike. Familja Pepa pas disa denoncimesh, arriti më në fund të vërtetonte se muri ishte ndërtuar pa leje, madje edhe shtëpia luksoze e Gjergj Gegës ishte pa leje ndërtimi. Por edhe pse është marrë një vendim për prishjen e murit rrethues IMT-ja Kurbin nuk vepron. Edhe kur IMT-ja e Kurbit mori një vendim për prishje të murit rrethues. Madje i vendosi dhe një gjobë prej 5 milion lekësh të vjetra për ndërtim pa leje. ende ky vendim nuk zbatohet, edhe pse është marrë rreth pesë muaj më parë.

Fiks Fare, Kushti i gjimnazit publik, 1500 lekë për regjistrim në shkollë, 25 Shtator 2020, Pjesa 1
25/09 21:02
Fiks Fare, Fshatrat e Ersekës të harruar, vuajnë për pikën e ujit, 25 Shtator 2020, Pjesa 2
25/09 21:01
Fiks Fare, Duka për Ramën: Ai dymetroshi, i gjati fare, 25 Shtator 2020, Pjesa 3
25/09 21:00
Fiks Fare/ Librazhd/ Kushti i gjimnazit publik, 1500 lekë në vit për regjistrimin në shkollë
25/09 20:30
Fiks Fare/ Fshatrat e Ersekës të harruar, vuajnë për pikën e ujit
25/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Duka për Ramën: Ai dymetroshi, i gjati fare
25/09 20:30
Fiks Fare, Denoncimi i Fiks Fare, arrestohen të ‘fortët’ e Mamurrasit, 24 Shtator 2020, Pjesa 1
24/09 21:02
Fiks Fare, Aksidenti me 6 viktima, 20 mijë euro për lirimin nga burgu! 24 Shtator 2020, Pjesa 2
24/09 21:01
Fiks Fare, Raportimi gazetarit: Ekzekutimi bëhet para varrimit, 24 Shtator 2020, Pjesa 3
24/09 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Raportimi gazetarit: Ekzekutimi bëhet para varrimit
24/09 20:30
Fiks Fare/ Skandali në Fiks Fare/ Aksidenti me 6 viktima, 20 mijë euro për lirimin nga burgu
24/09 20:30
Fiks Fare/ Pas denoncimit në Fiks Fare, arrestohen të ‘fortët’ e Mamurrasit
24/09 20:30
Fiks Fare, Ajri po vret shqiptarët, qytetarët: Kemi imunitet! 23 Shtator 2020, Pjesa 1
23/09 21:02
Fiks Fare, Pandemia bllokon dosjet për Kemp, e verbëra 8 muaj pa lekë, 23 Shtator 2020, Pjesa 2
23/09 21:01
Fiks Fare, Xhaxhiu: Vlora përballoi turizmin kovidian, 23 Shtator 2020, Pjesa 3
23/09 21:00
Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për Kemp, e verbëra 8 muaj pa lekë
23/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Xhaxhiu: Vlora përballoi turizmin kovidian
23/09 20:30
Fiks Fare/ Ajri po vret shqiptarët, qytetarët: Kemi imunitet!
23/09 20:30
Fiks Fare, Drenova një jetë pa ujë. Banorët: U qelbëm! 22 Shtator 2020, Pjesa 1
22/09 21:02
Fiks Fare, Lushnje/Humb pronën për faj të përmbaruesit.Përgjegjësi: Gabuam! 22 Shtator 2020, Pjesa 2
22/09 21:01