Fiks Fare/ Mamurras/ Krimi sundon mbi ligjin! ‘Të fortët’ kërcënojnë, prokuroria hesht
15/09/2020 20:30

"Të fortët e Mamurrasit" kërcënojnë konkurencën me mbyllje të biznesit. Babai i tre fëmijëve kërcënohët në sy të fëmijëve në zyrën e tij. Prokuroria thotë se nuk ka vepër penale. Erald Ndoj është kryefamiljar, baba i tre djemëve i cili jeton edhe punon në Mamurras. Ai ka një biznes të ligjshëm ku ofron shërbimin e internetit. Në muajin Qershor mori licencën pranë Agjencisë Akep për të përmirësuar punën dhe shtruar linjën e e fibrës optike me qëllim ofrimin e shërbimit kabllor. Pesë ditë pasi kishte marrë licencën ai është kërcënuar në zyrën e tij, në sy të djemëve dhe bashkëshortes, nga qytetari Ardian Gega. Ky i fundit ka vetëm një qëllim, të pengojë hapjen e kabllorit, pasi vëllai i tij ka të njëjtin biznes. Fiks Fare transmetoi një video ku shihet se Ardian Gega kërcënon Erald Ndojin. I prerë dhe me ton kërcënues ai thotë që kabllorin nuk do ta hapë njëri tjetër në Mamurras, pasi e kanë ndaluar disa herë që kjo gjë të ndodh. Këtë video Erald Ndoji e paraqiti pranë prokurorisë dhe policisë. Por prokurori Bardhyl Shehu gjykoi që nuk ka vepër penale dhe vendosi mosfillim të procedimit. Pas disa ditësh konfikti degjeneroi në dhunë fizike ndaj Erald Ndojit dhe punëtorëve të tij. Kësaj radhe dhuna erdhi prej të dy vellezërve Gega. Njëri prej punëtorëve të Erald Ndojit ka përfunduar me 12 qepje në kokë. Por pak ditë më vonë ai ka vendosur të tërheq denoncimin, pasi është ndjerë i kërcënuar. I vetmi që nuk ka tërhequr denoncimin është Eraldi i cili siç shprehet edhe gjatë intervistës gruan dhe djemtë i ka larguar jashtë vendit, por vetë ka vendosur të përballet me këtë situatë deri sa ligji të zbatohet.

Fiks Fare, Komshia i helmon pulat, policia nuk i regjistron kallëzimin penal, 29 Shtator 2020, Pjesa 1
29/09 21:02
Fiks Fare, Kryeplakut të Qesaratit i ka “humbur” vula, 29 Shtator 2020, Pjesa 2
29/09 21:01
Fiks Fare, Panelistja: Rama mund ta bëj detyrën edhe me mbathje, 29 Shtator 2020, Pjesa 3
29/09 21:00
Fiks Fare/ Komshia i helmon pulat, policia nuk i regjistron kallëzimin penal
29/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Panelistja: Rama mund ta bëj detyrën edhe me mbathje
29/09 20:30
Fiks Fare/ Kryeplakut të Qesaratit i ka “humbur” vula. Administratori: Nuk gjejmë dot ish kryeplakun
29/09 20:30
Fiks Fare, Radat/ Nxënësit 2 javë pa shkollë, s’ka transport, 28 Shtator 2020, Pjesa 1
28/09 21:02
Fiks Fare, Vorë/ I zaptojnë shtëpinë, i marrin dhe fondin e tërmetit, 28 Shtator 2020, Pjesa 2
28/09 21:01
Fiks Fare, Maliqi propozon t’i hedhin deputetët në kazan plehrash, 28 Shtator 2020, Pjesa 3
28/09 21:00
Fiks Fare/ Vorë/ I zaptojnë shtëpinë, i marrin dhe fondin e tërmetit pa titull pronësie
28/09 20:30
Fiks Fare/ Radat/ Nxënësit 2 javë pa shkollë, s’ka furgona
28/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Maliqi propozon t’i hedhin deputetët në kazan plehrash
28/09 20:30
Fiks Fare, Kushti i gjimnazit publik, 1500 lekë për regjistrim në shkollë, 25 Shtator 2020, Pjesa 1
25/09 21:02
Fiks Fare, Fshatrat e Ersekës të harruar, vuajnë për pikën e ujit, 25 Shtator 2020, Pjesa 2
25/09 21:01
Fiks Fare, Duka për Ramën: Ai dymetroshi, i gjati fare, 25 Shtator 2020, Pjesa 3
25/09 21:00
Fiks Fare/ Librazhd/ Kushti i gjimnazit publik, 1500 lekë në vit për regjistrimin në shkollë
25/09 20:30
Fiks Fare/ Fshatrat e Ersekës të harruar, vuajnë për pikën e ujit
25/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Duka për Ramën: Ai dymetroshi, i gjati fare
25/09 20:30
Fiks Fare, Denoncimi i Fiks Fare, arrestohen të ‘fortët’ e Mamurrasit, 24 Shtator 2020, Pjesa 1
24/09 21:02
Fiks Fare, Aksidenti me 6 viktima, 20 mijë euro për lirimin nga burgu! 24 Shtator 2020, Pjesa 2
24/09 21:01