Fiks Fare/ Lushnje – Banorët shtrojnë rrugën me të ardhurat e tyre, bashkia e prish.
29/07/2020 20:32

Banorët e lagjes "Kadri Qysri" në Lushnjë ankohen në emisionin Fiks Fare për rrugën të cilën edhe pse kanë investuar vetë për të bërë rregullimin dhe shtrimin e saj me asfalt me sa duket i gjithë ky investim ka shkuar kot. Rruga është prishur sërish nga firma e cila po bën punime për ujin e pishëm. Lagjja 'Kadri Qysri' ndodhet 800 metra larg qendrës së qytetit. Banorët ankohen se që në muajin gusht të vitit të shkuar janë hapur kanale anës rrugës dhe deri më sot janë lënë akoma në atë gjëndje. Ata thonë se për rregullimin e rrugës kanë investuar me paratë e tyre. Banorët e lagjes "Kadri Qysri" në Lushnjë ankohen në emisionin Fiks Fare për rrugën të cilën edhe pse kanë investuar vetë për të bërë rregullimin dhe shtrimin e saj me asfalt me sa duket i gjithë ky investim ka shkuar kot. Rruga është prishur sërish nga firma e cila po bën punime për ujin e pishëm. Lagjja 'Kadri Qysri' ndodhet 800 metra larg qendrës së qytetit. Banorët ankohen se që në muajin gusht të vitit të shkuar janë hapur kanale anës rrugës dhe deri më sot janë lënë akoma në atë gjëndje. Ata thonë se për rregullimin e rrugës kanë investuar me paratë e tyre. Por ai zotohet se rruga do të shtrohet njësoj siç ishte.

Fiks Fare, Komshia i helmon pulat, policia nuk i regjistron kallëzimin penal, 29 Shtator 2020, Pjesa 1
29/09 21:02
Fiks Fare, Kryeplakut të Qesaratit i ka “humbur” vula, 29 Shtator 2020, Pjesa 2
29/09 21:01
Fiks Fare, Panelistja: Rama mund ta bëj detyrën edhe me mbathje, 29 Shtator 2020, Pjesa 3
29/09 21:00
Fiks Fare/ Komshia i helmon pulat, policia nuk i regjistron kallëzimin penal
29/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Panelistja: Rama mund ta bëj detyrën edhe me mbathje
29/09 20:30
Fiks Fare/ Kryeplakut të Qesaratit i ka “humbur” vula. Administratori: Nuk gjejmë dot ish kryeplakun
29/09 20:30
Fiks Fare, Radat/ Nxënësit 2 javë pa shkollë, s’ka transport, 28 Shtator 2020, Pjesa 1
28/09 21:02
Fiks Fare, Vorë/ I zaptojnë shtëpinë, i marrin dhe fondin e tërmetit, 28 Shtator 2020, Pjesa 2
28/09 21:01
Fiks Fare, Maliqi propozon t’i hedhin deputetët në kazan plehrash, 28 Shtator 2020, Pjesa 3
28/09 21:00
Fiks Fare/ Vorë/ I zaptojnë shtëpinë, i marrin dhe fondin e tërmetit pa titull pronësie
28/09 20:30
Fiks Fare/ Radat/ Nxënësit 2 javë pa shkollë, s’ka furgona
28/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Maliqi propozon t’i hedhin deputetët në kazan plehrash
28/09 20:30
Fiks Fare, Kushti i gjimnazit publik, 1500 lekë për regjistrim në shkollë, 25 Shtator 2020, Pjesa 1
25/09 21:02
Fiks Fare, Fshatrat e Ersekës të harruar, vuajnë për pikën e ujit, 25 Shtator 2020, Pjesa 2
25/09 21:01
Fiks Fare, Duka për Ramën: Ai dymetroshi, i gjati fare, 25 Shtator 2020, Pjesa 3
25/09 21:00
Fiks Fare/ Librazhd/ Kushti i gjimnazit publik, 1500 lekë në vit për regjistrimin në shkollë
25/09 20:30
Fiks Fare/ Fshatrat e Ersekës të harruar, vuajnë për pikën e ujit
25/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Duka për Ramën: Ai dymetroshi, i gjati fare
25/09 20:30
Fiks Fare, Denoncimi i Fiks Fare, arrestohen të ‘fortët’ e Mamurrasit, 24 Shtator 2020, Pjesa 1
24/09 21:02
Fiks Fare, Aksidenti me 6 viktima, 20 mijë euro për lirimin nga burgu! 24 Shtator 2020, Pjesa 2
24/09 21:01