Fiks Fare/ “Luftë do keni”, banorët e Borshit përplasen me njëri tjetrin
28/07/2022 20:30

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 4 Tetor 2022
04/10 21:03
Fiks Fare, Amnistia fiskale, a do i fusin shqiptarët lekët në bank? 4 Tetor 2022, Pjesa 1
04/10 21:02
Fiks Fare, Fiksi zbulon pedofilin në Vlorë, 8 vjet i dënuar për përdhunim në SHBA, 4 Tetor 2022, Pjesa 2
04/10 21:01
Fiks Fare, Manjani nuk ka parë që demi t’ia hipi demit, 4 Tetor 2022, Pjesa 3
04/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani nuk ka parë që demi t’ia hipi demit
04/10 20:45
Fiks Fare/ Pedofili në Vlorë mashtron të miturat, i dënuar me 8 vjet në Kaliforni
04/10 20:30
Fiks Fare/ Amnistia fiskale, a do i fusin shqiptarët lekët në bank?
04/10 20:30
Fiks Fare/ Merr me qira ditore apartamentin, mashtron 13 vjeçaren se i gjeti punë
04/10 20:30
Fiks Fare/ Pedofili 13 vjeçares: Më pëlqen që je e virgjër, do të jap lekë, shtëpi…
04/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Tetor 2022
03/10 21:03
Fiks Fare, Berisha Yuri Kimit: Më kërko falje se nuk të takoj më, 3 Tetor 2022, Pjesa 1
03/10 21:02
Fiks Fare, Agjensia mashtron për punësim në Gjermani: ”Ambasada tallet me ju”, 3 Tetor 2022, Pjesa 2
03/10 21:01
Fiks Fare, Lekatari: Edukimi seksual fillon qe 4 vjeç, 3 Tetor 2022, Pjesa 3
03/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Lekatari: Edukimi seksual fillon që 4 vjeç
03/10 20:45
Fiks Fare/ “Ambasada tallet me ju”, punëtorët ndërtuan “Europe Agency”
03/10 20:30
Fiks Fare/ Pronari i Agjencisë: Të japim 1000 euro, 500 i mbajmë ne
03/10 20:30
Fiks Fare/ Berisha Yuri Kimit: Më kërko falje se nuk të takoj më
03/10 20:30
Fiks Fare/ 1500 euro dhe 5 vjet në pritje për të shkuar në Gjermani
03/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 30 Shtator 2022
30/09 21:03
Fiks Fare, A ka të drejtë gjithmonë gruaja, apo dhe burri ndonjëherë? 30 Shtator 2022, Pjesa 1
30/09 21:02