Fiks Fare/ Llanaj: Më qëlluan njerëzit e Allmuçës, janë të armatosur
13/01/2021 20:30

Gazetarët e Fiks Fare biseduan edhe me investitorin e këtij kompleksi, z.Sino Llanaj, i cili më 9 janar u gjakos. Intervista u realizua një ditë para se ai të plagosej në afërsi të kompleksit. Fillimisht, investitori tregon se ditën e shtunë ka shkuar në kompleks me disa banore për të parë hyrjet dhe punimet, por është dhunuar dhe qëlluar nga punonjës të firmës "Star Construction". Sipas tij, afër pallatit qëndrojnë persona të armatosur që nuk e lejojnë të shkojë në kompleks. "Të shtunën më kanë qëlluar me ç'të munden" thotë ai. Gazetarët e pyesin se çfarë roli ka z.Llanaj në atë pallat. Thotë se ka një kontratë me firmën "Star Construction", ku ai ka 42 përqind të investimit. Ka marrë 120 apartamente dhe disa njësi shërbimi dhe ka filluar ti shesë, ashtu si ortaku tjetër për pjesën që i takon. "I kam shitur sipas kontratës që kam bërë me kompaninë 'Star', sipas sipërfaqeve. Të gjitha janë bërë para noterit dhe janë në ASHK" thotë Llanaj. Më tej pohon se është i gatshëm që të përfundojë punimet e mbetura, po nuk lejohet nga kompania "Star". Pohon se nuk ka shitur asnjë metër katrorë të palës tjetër dhe, nëse ata të dy kanë konflikte, atëherë të vendosë gjykata. Pohon se përmbarimi t'ia marrë atij paratë nëse vendos gjykata, dhe jo banorëve që i kanë kontratat e rregullta.

Fiks Fare,Apeli babait për vajzën me probleme në zemër:Më ndihmoni të jetojë! 22 Janar 2021, Pjesa 1
22/01 21:02
Fiks Fare,Jetojnë në kontenier se tërmeti iu prishi shtëpinë, vlerësohet DS2, 22 Janar 2021, Pjesa 2
22/01 21:01
Fiks Fare, Gratë e LSI-së për 96 ditë nuk do gatuajnë, 22 Janar 2021, Pjesa 3
22/01 21:00
Fiks Fare/ Tërmeti i prishi shtëpinë, 9-vjeçari: Shokët më tallin se jam i varfër e pa shtëpi!
22/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gratë e LSI-së për 96 ditë nuk do gatuajnë
22/01 20:30
Fiks Fare/ Bashkia: Riekspertizën e bën vetëm Instituti i Ndërtimit
22/01 20:30
Fiks Fare/ Apeli babait për 14 vjeçaren me probleme në zemër: Më ndihmoni të jetojë!
22/01 20:30
Fiks Fare, Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit, 21 Janar 2021, Pjesa 1
21/01 21:02
Fiks Fare, Bashkia Kuçovë investon 760 milion lekë për një shkollë pa ngrohje,21 Janar 2021, Pjesa 2
21/01 21:01
Fiks Fare, Krasta xhonglon për të kapur stilolapsin, 21 Janar 2021, Pjesa 3
21/01 21:00
Fiks Fare/ Kuçovë/ Investohen 760 milion lekë për një shkollë të re, pa ngrohje
21/01 20:30
Fiks Fare/ Bashkia Kuçovë: Do blejmë kaldajë me buxhetin që do miratohet këto ditë
21/01 20:30
Fiks Fare/ Popullit shqiptar këngë për udhëheqësit e vendit dhe ata të huaj
21/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta xhonglon për të kapur stilolapsin
21/01 20:30
Fiks Fare/ Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit
21/01 20:30
Fiks Fare, Si dallohet një politikan nëse është i djathtë apo i majtë? 20 Janar 2021, Pjesa 1
20/01 21:02
Fiks Fare, ‘Do vdes,dhuroj 985.000 €’,sms që mashtroi familjen. Paguan 370 €! 21 Janar 2021, Pjesa 2
20/01 21:01
Fiks Fare, Manushit i merret goja: K… ditë para derbit, 20 Janar 2021, Pjesa 3
20/01 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manushit i merret goja: K… ditë para derbit
20/01 20:30
Fiks Fare/ “Po vdes, dua të dhuroj 985.000 €”, familja mashtrohet duke paguar disbursim 370 €!
20/01 20:30