Fiks Fare, Lekë i ri, lekë i vjetër? Dilema që ngatërron shqiptarët, 1 Dhjetor 2021, Pjesa 1
01/12/2021 21:02

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Janar 2022
26/01 21:03
Fiks Fare, ‘Lul brava, Lul pengu’/ Po e tha Berisha do e thonë e të gjithë! 26 Janar 2022, Pjesa 1
26/01 21:02
Fiks Fare, Përmbarimi e ASHK-ja i heqin pronën, kreditorja me vendim gjykate, 26 Janar 2022, Pjesa 2
26/01 21:01
Fiks Fare, Moderatorit i intereson moti për Shën Valentin, 26 Janar 2022, Pjesa 3
26/01 21:00
Fiks Fare/ “E fitova pronën me vendim gjykate, përmbarimi nuk veproi, ASHK e tjetërsoi”
26/01 20:30
Fiks Fare/ Përmbaruesi: “Nëse ndërhynim nuk ishim në këtë situatë”
26/01 20:30
Fiks Fare/ ASHK: Pranon gabimin, por qytetaren e lë pa zgjidhje
26/01 20:30
Fiks Fare/ ‘Lul brava, Lul pengu’/ Po e tha Berisha do e thonë e të gjithë!
26/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Moderatorit i intereson moti për Shën Valentin
26/01 20:30
Fiks Fare, Rama kërkon një president normal, po ky që kemi si është? 25 Janar 2022, Pjesa 3
25/01 21:03
Fiks Fare,Sistemi i DPSHTRR nuk funksionoi, qytetari gjobitet me 1 milion lekë,25 Janar 2022,Pjesa 2
25/01 21:02
Fiks Fare, Rama kërkon një president normal, po ky që kemi si është? 25 Janar 2022, Pjesa 1
25/01 21:01
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Janar 2022
25/01 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Basha do vazhdojë rrugën e m…Nard Ndoka
25/01 20:45
Fiks Fare/ 300 mijë lekë ryshfet, procedohet dhe pezullohet përmbaruesja e denoncuar nga Fiksi
25/01 20:30
Fiks Fare/ Fiksi interesohet në DPSHTRR, qytetarit i hiqet gjoba
25/01 20:30
Fiks Fare/ Rama kërkon një president normal, po ky që kemi si është?
25/01 20:30
Fiks Fare/ ” I ndërrova ngjyrë mjetit, u gjobita 1 mln lekë se nuk funksionoi sistemi”
25/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Spikerja: … Shtetet e Bashkuara të Bashkimit Europian
24/01 21:00
Fiks Fare, Si u arratis shqiptaro-serbi i “ndihmuar” nga drejtësia shqiptare! 24 Janar 2022, Pjesa 2
24/01 21:00