Fiks Fare/ Komandanti stacionit: Ishim në dy fshatra të tjera, u vonuam për në ‘Asim Zenel’
16/09/2021 20:30

Fiks Fare intervistoi komandantin e stacionit zjarrfikës, Hodo Çani, i cili shpjegoi se si ndodhi ngjarja e 3 gushtit në 'Asim Zenel'. Ai pohon se në Gjirokastër kishte disa vatra aktive dhe në luftë me flakët ishin edhe disa fshatra të tjerë, ndaj si rrjedhojë zjarrfikëset nuk mundën të shkojnë në kohë në 'Asim Zenel'. Pasi kishin boshatisur ujin në vatrat e tjera, mjetet ishin kthyer për t'u mbushur në stacion në Gjirokastër, e më pas ishin nisur për në 'Asim Zenel'. Me lot në sy ai tregon se u përpoqën shumë për ta shuar zjarrin në kohë rekord me mundësitë që kishin.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Tetor 2021
26/10 21:03
Fiks Fare,Pse iu tek tani Berishës reformimi i PD-së, e jo kur ishte në krye? 26 Tetor 2021, Pjesa 1
26/10 21:02
Fiks Fare, Rrahin dhe kërcënojnë 78 vjeçaren, nusja e djalit ” do e helmoj”, 26 Tetor 2021, Pjesa 2
26/10 21:01
Fiks Fare, Rakipi “emërohet” shef i propagandës nga qeveria çame, 26 Tetor 2021, Pjesa 3
26/10 21:00
Fiks Fare/ “Çifti Shuli na shan e kërcënon pa shkak, dhunojnë plakën 78 vjeçare”
26/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Rakipi “emërohet” shef i propagandës nga qeveria çame
26/10 20:30
Fiks Fare/ 78 vjeçarja: Kam frikë se më helmon! Nusja: S’i ndyej duart me ty!
26/10 20:30
Fiks Fare/ Nëna i drejtohet fëmijëve minoren: Goditeni gjyshen, unë do e helmoj!
26/10 20:30
Fiks Fare/ Pas ndërhyrjes së Fiksit reagon policia e shërbimi social
26/10 20:30
Fiks Fare/ Pse iu tek tani Berishës reformimi i PD-së? Pse nuk e bëri kur ishte vetë në krye?
26/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Tetor 2021
25/10 21:03
Fiks Fare, Opozitë nga jashtë, qytetarët: E kot, do i hanë ujqërit e vjetër! 25 Tetor 2021, Pjesa 1
25/10 21:02
Fiks Fare, Fitimet e Portit në Durrës i merr privati,investimet i bën shteti! 25 Tetor 2021, Pjesa 2
25/10 21:01
Fiks Fare, Aktori: Amerika do b…, ke b… që të rrish në Amerikë?! 25 Tetor 2021, Pjesa 3
25/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Aktori: Amerika do b…, ke b… që të rrish në Amerikë?!
25/10 20:30
Fiks Fare/ Porti i Durrësit, “dhuratë” 5 mln euro firmës së Kontenierëve
25/10 20:30
Fiks Fare/ Rama sjell opozitën nga jashtë, qytetarët: E kot, do i hanë ujqërit e vjetër!
25/10 20:30
Fiks Fare/ Justifikimi i Portit: Mjetet 5 mln euro do i rimarrim pas 5 vitesh!
25/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Tetor 2021
22/10 21:03
Fiks Fare, Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj, 22 Tetor 2021, Pjesa 1
22/10 21:02