Fiks Fare/ Kadastra kthen përgjigje pas interesimit të Fiksit
22/09/2021 20:30

Gazetarët e Fiksit shkojnë në kadastër për të zgjidhur problemin e Z. Shefqet Hyka i cili edhe pse ka paguar të gjitha faturat përkatëse, ka vite që zvarritet nëpër zyrat shterore pa marrë një përgjigje.Kadastra në përgjigjigjen e saj me shkrim për emisionin Fiks Fare ndër të tjera thotë se " subjekti i sipërcituar ka paguar truallin të cilin e posedon sipas VKM të kalimit të pronësisë nr.247 datë 13.04.2010. Nga verifikimi i sistemit IPS,rezulton se kjo leje është regjistruar pa marrëdhënie me truallin dhe subjekti është pajisur me çertifikatë pasurie. Trualli në të cilin ndodhet objekti është regjistruar në emër të bashkëpronarëve Bogdani, Myderizi, Hoxha,etj. Në përgjigje thuhet edhe se kjo drejtori po merr masa për përgatitjen e materialit të VKM për shpronësimin e pronarëve të truallit, ku ndodhet ky objekt.Pra Fiks Fare vuri në lëvizje institucionin e hipotekës, duke zgjidhur edhe problemin e qytetarit Shefqet Hyka.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Tetor 2021
22/10 21:03
Fiks Fare, Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj, 22 Tetor 2021, Pjesa 1
22/10 21:02
Fiks Fare, Rrezikon punën në Itali, mjekët nuk i japin vërtetimin që ka covid,22 Tetor 2021, Pjesa 2
22/10 21:01
Fiks Fare, Krasta: …nuk ia hedh ky, ne e dimë që s’ka brekë, 22 Tetor 2021, Pjesa 3
22/10 21:00
Fiks Fare/ Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj
22/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta: …nuk ia hedh ky, ne e dimë që s’ka brekë
22/10 20:30
Fiks Fare/ Pas interesimit të Fiksit, shtetasja italiane merr në dorë dokumentin
22/10 20:30
Fiks Fare/ Italianja rrezikon vendin e punës, nuk merr dot vërtetimin që është me covid
22/10 20:30
Fiks Fare/ Mjekët sorollasin shtetasen italiane, nuk i japin vertetimin që është me covid
22/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 21 Tetor 2021
21/10 21:03
Fiks Fare,Politikanë qajnë për hallet e popullit. “Po na hanë, s’po na qajnë!” 21 Tetor 2021,Pjesa 1
21/10 21:02
Fiks Fare, OPGj-ja mban në sirtar 2 vjet dosjen e vdekjes së punëtorit, 21 Tetor 2021, Pjesa 2
21/10 21:01
Fiks Fare, Lulit ia ngre hormonin Berisha dhe Rama, 21 Tetor 2021, Pjesa 3
21/10 21:00
Fiks Fare/ “Më vdiq burri në Mal të Zi, 2 fëmijët i mbaj me 2700 lekë”
21/10 20:30
Fiks Fare/ OPGj-ja mban në sirtar dosjen, asnjë veprim për 2 vite
21/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Lulit ia ngre hormonin Berisha dhe Rama
21/10 20:30
Fiks Fare/ Politikanë qajnë për hallet e popullit. “Po na hanë, nuk po na qajnë!”
21/10 20:30
Fiks Fare/ Pronari malazez fshehu ngjarjen, solli të aksidentuarin në Shqipëri
21/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Tetor 2021
20/10 21:03
Fiks Fare, Fiksi zgjidh problemin, hapet shkolla në Sanxhak, 20 Tetor 2021, Pjesa 1
20/10 21:02