Fiks Fare/ ISHP: Analizat e kryera nga laboratori nuk janë për Covid 19
24/11/2020 20:30

Fiks Fare pyeti në Ministrinë e Shëndetësisë për laboratorët e akredituar për bërjen e tamponëve dhe analizave për COVID. Sipas saj, në faqen e internetit të ministrisë janë publikuar laboratorët e akredituar dhe certifikuar, ndërsa nga verifikimi rezultoi se ky laborator nuk është në këtë listë. Fiksi iu drejtua edhe me një kërkesë zyrtare ISHP-së, ku mori përgjigje se analiza e kryer nga ky laborator nuk është për COVID 19.

Fiks Fare, “Zhduket” fshati, banorët s’bëjnë dot veprime në gjendjen civile, 15 Janar 2021, Pjesa 1
15/01 21:02
Fiks Fare, Rruga e fshatit Gjorm e shkatërruar, Bashkia Kurbin: S’kemi fonde! 15 Janar 2021, Pjesa 2
15/01 21:01
Fiks Fare, Melisa: Do puth, do përqafoj sa t’iu plasë gurmazi! 15 Janar 2021, Pjesa 3
15/01 21:00
Fiks Fare/ Nuk regjistrojnë dot fëmijën, ‘zhduket’ fshati nga regjistri i adresave
15/01 20:30
Fiks Fare/ Rruga e fshatit Gjorm e shkatërruar prej vitesh, Bashkia Kurbin: Nuk kemi fonde!
15/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Melisa: Do puth, do përqafoj sa t’iu plasë gurmazi!
15/01 20:30
Fiks Fare, Shqipëria shpall italianin në kërkim, Fiksi zgjidh problemin, 14 Janar 2021, Pjesa 1
14/01 21:02
Fiks Fare, Drama e 3 fëmijëve, nëna e sëmurë mendore i rreh dhe i lë pa bukë, 14 Janar 2021, Pjesa 2
14/01 21:01
Fiks Fare, Krasta: Në Shqipëri digjet fshati, ajo që krihet dhe komshia, 14 Janar 2021, Pjesa 3
14/01 21:00
Fiks Fare/ Shqipëria shpall italianin në kërkim pa vendim të formës së prerë, Fiksi zgjidh problemin
14/01 20:30
Fiks Fare/ Shërbimi social ‘fle’, interesohet për fëmijët pas 3 vitesh
14/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta: Në Shqipëri digjet fshati, ajo që krihet dhe komshia
14/01 20:30
Fiks Fare/ Nëna: S’jam mirë, ndaj i rrah fëmijët. S’dua të më hanë kempin”
14/01 20:30
Fiks Fare/ Drama e 3 fëmijëve të mitur, nëna e sëmurë mendore i rreh dhe i lë pa bukë
14/01 20:30
Fiks Fare/ Inspektori i zonës: Prej 3 vitesh kam raportuar gjendjen tek shërbimi social
14/01 20:30
Fiks Fare, U denoncua nga Fiks Fare! Jep dorëheqjen ministri Kuçi, 13 Janar 2021, Pjesa 1
13/01 21:02
Fiks Fare, Plumba dhe gjak mes ndërtuesve, 120 familje lihen në rrugë! 13 Janar 2021, Pjesa 2
13/01 21:01
Fiks Fare, I përmbyturi nuk do as bukë, as ujë, do grua, 13 Janar 2021, Pjesa 3
13/01 21:00
Fiks Fare/ Allmuça, pronari i Star: Nuk i njoh 120 familjet që blenë apartament te Llanaj
13/01 20:30
Denoncimi i Fiks Fare/ Plumba dhe gjak mes ndërtuesve, 120 familje lihen në mes të rrugës!
13/01 20:30