Fiks Fare/ Investigimi i Fiks Fare, ilaçe kontrabandë pa pullën e agjencisë së barnave
06/12/2021 20:30

Pas denoncimit, Fiks Fare bëri një vëzhgim në disa farmaci në Tiranë. Në afërsi të QSUT-së, në një farmaci greke Fiksi kishte marrë informacion se medikamenti shitej aty. Nga biseda që bashkëpunëtorët e Fiksit patën me farmacisten, ajo u pohoj se kishte në shitje Ciprolex 20 mg me çmimin 3850 dhe se e sillnin nga Greqia. Gjatë blerjes së medikamentit farmacistja nuk e shoqëroi shitjen me faturë faturë tatimore. Medikamenti i blerë nuk ka asnjë pullë nga Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore. Ndërkohë, që çmimi i vendit të origjinës është fshirë nga pakoja. Fiksi iu drejtua edhe një farmacie që ndodhet tek Pallatet Agimi, sërish quhet Farmacia Greke. Bashkëpunëtorët e Fiksit kërkojnë medikamentin dhe farmacistja ua vë në dispozicion me një çmim prej 4590 lekë , prodhim grek. në farmaci nuk kishte gjëndje dhe produktin farmacistja e tregon prej internetit. Pas disa orësh bashkëpunëtorët shkojnë përsëri për të blerë Ciprolex 20 mg, farmacistja shkon direkt në magazinë dhe sjell medikamentin, edhe në këtë rast çmimi i vendit të origjinës është fshirë dhe nuk lëshohet faturë tatimore. Pra në dy raste medikamenti u ble në farmacitë e Tiranës pa u lëshuar faturë tatimore dhe pa patur pullë të Agjencisë Kombëtare dhe Pajisjeve Mjekësore mbi të.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 18 Janar 2022
18/01 21:03
Fiks Fare, Erdogani s’e takoi, Meta në Lezhë tek varri Skënderbeut, 18 Janar 2022, Pjesa 1
18/01 21:02
Fiks Fare, 5 vjeçari humb jetën në aksident, shoferi i dehur lihet i lirë, 18 Janar 2022, Pjesa 2
18/01 21:01
Fiks Fare, Mjeku: Meshkujt kujdes, covidi të shkurton … 18 Janar 2022, Pjesa 3
18/01 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Mjeku: Meshkujt kujdes, covidi të shkurton …
18/01 20:30
Fiks Fare/ Erdogani s’e takoi, Meta në Lezhë tek varri Skënderbeut
18/01 20:30
Fiks Fare/ Prokuroria dhe gjykata: “Shoferi i dehur nuk ka shkelur rregullat e qarkullimit”
18/01 20:30
Fiks Fare/ Denoncuesi: Kërkoj drejtësi për nipin 5 vjeçar, shoferi ishte i dehur!
18/01 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 17 Janar 2022
17/01 21:03
Fiks Fare, Erdogani vizitë në ditën e vdekjes së Skënderbeut, rastësi? 17 Janar 2022, Pjesa 1
17/01 21:02
Fiks Fare, I shkruajnë gabimi datëlindjen në dëftesë, humb Llotarinë Amerikane, 17 Janar 2022, Pjesa 2
17/01 21:01
Fiks Fare, Gocat e Manushit me këpucë 1200 euro, 17 Janar 2022, Pjesa 3
17/01 21:00
Fiks Fare/ Denoncuesi: Gjykata më dha të drejtë, DRAP-i e apeloi
17/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gocat e Manushit me këpucë 1200 euro
17/01 20:30
Fiks Fare/ Erdogani vizitë në ditën e vdekjes së Skënderbeut, a është e rastësishme?
17/01 20:30
Fika Fare/ Ish Drejtori i shkollës: Gabimin e ka bërë mësuesi kujdestar
17/01 20:30
Fiks Fare/ DRAP: E apeluam sepse nuk kishim ku e ekzekutonim
17/01 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 14 Janar 2022
14/01 21:03
Fiks Fare, Lopët i kullosin në tokën greke, për një urë që ju mungon, 14 Janar 2022, Pjesa 1
14/01 21:02
Fiks Fare, 3 mln euro për “Rrugën e vdekjes”, banorët rrezikojë sërish jetën! 14 Janar 2022, Pjesa 2
14/01 21:01