Fiks Fare/ Invalidi i dënuar me detyrim paraqitjeje, Shërbimi i Provës: Do t’i dërgojmë specialist
09/07/2020 20:30

Stiljano Hazizllari 42 vjeç, invalid i gruit të parëqë në lindje, është dënuar nga gjykata me 16 muaj detyrim paraqitje për shkak se organizoi një lojë pokeri. Sipas invalidit lojën e organizoi për të fituar ndonjë lekë shtëse për ushqime dhe ilaçe. Ai jeton bashkë me nënën e tij 80 vjeçe e cila e ka të pamundur për ta ngritur Stiljanon nga karroca e invalidit. Ai që të paraqitet në Korçë në Zyrën Vendore të Shërbimit të Provës i duhen të marri një taksi në Maliq ku edhe banon kundrejt shumës prej 15 mijë lekësh, plus edhe njerez që ta ndihmojnë të ngjitet në katin e dytë ku janë edhe zyrat. Për shkak të gjendjes së tij Fiks fare u intereesua pranë Zyrës së Shërbimit të Provës nesë mund të gjendej një zgjidhje. Drejtori i Zyrës Kiço Koço pasi pa gjendjen e invalidit u zotua se për këtë rast do të caktohej një person për t'i shkuar në shtëpi dhe informacioni do të merrej nga bashkia dhe policia e Maliqit

Fiks Fare, Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor? 31 Korrik 2020, Pjesa 1
31/07 21:03
Fiks Fare, Investigimet më të mira të këtij sezoni, 31 Korrik 2020, Pjesa 2
31/07 21:02
Fiks Fare, Monitorimet më pikantë, 31 Korrik 2020, Pjesa 3
31/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Monitorimet më pikantë
31/07 20:45
Fiks Fare/ Perlat e këtij sezoni parlamentar
31/07 20:30
Fiks Fare/ Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor?
31/07 20:30
Fiks Fare, Varfëri/ Të harruar për së gjalli! 30 Korrik 2020, Pjesa 1
30/07 21:03
Fiks Fare,OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin, 30 Korrik 2020, Pjesa 2
30/07 21:02
Fiks Fare, Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni, 30 Korrik 2020, Pjesa 3
30/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni
30/07 21:00
Fiks Fare/ OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin
30/07 20:45
Fiks Fare/ Varfëri/ Të harruar për së gjalli!
30/07 20:30
Fiks Fare, Pandemia bllokon dosjet për kemp, 29 Korrik 2020, Pjesa 1
29/07 21:03
Fiks Fare, Lushnje/Banorët shtrojnë rrugën, bashkia e prish, 29 Korrik 2020, Pjesa 2
29/07 21:02
Fiks Fare, Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon , 29 Korrik 2020, Pjesa 3
29/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon
29/07 20:45
Fiks Fare/ Lushnje – Banorët shtrojnë rrugën me të ardhurat e tyre, bashkia e prish.
29/07 20:32
Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për kemp
29/07 20:30
Fiks Fare, Fshati më tre ura, pa rrugë të mjeteve motorrike, 28 Korrik 2020, Pjesa 1
28/07 21:03
Fiks Fare, Përmbarimi kërkon prishjen e një objekti, IMT shkon pa mjete, 28 Korrik 2020, Pjesa 2
28/07 21:02