Fiks Fare/ Inspektori i policisë, shok me dhunuesin, nuk di të lexojë vendimin e gjykatës
20/10/2021 20:30

Në këto kushte nëna i është drejtuar Zyrës së Përmbarimit Berat, ku sëbashku me dy përmbarues , inspektorin e policisë së zonës paraqiten pranë banesës së dhunuesit. Fillimisht përmbaruesit kanë nxjerrë sendet dhe rrobat e fëmijëve nga shtëpia e të atit, dhe më pas kanë pritur ardhjen nga shkolla të fëmijëve si dhe prezencën e psikologes së bashkisë. Pikërisht ndërsa përmbarusit po prisnin që të ndërhynin për të marrë fëmijët, ka qenë inspektori i policisë së rendit i cili ka kundërshtur vendimin e gjykatës, ku sipas tij në vendimin e gjykatës nuk ishte shkruar se fëmijët i liheshin nënës . Por ka hasur në reagimin e përmbaruesve të cilët i kanë kërkuar të zbatojë ligjin dhe të mbështes ata në zbatimin e vendimit të gjykatës. Sipas përmbaruesve këtë vendim duhej ta kishte ekzekutuar policia. "Ne po vijmë për herë të dytë, pasi nuk u zbatua nga ata që duhet, dhe po ju thërrasim që ta zbatojmë bashkë”. Ndërsa inspektori i rendit u shpreh " nuk ju takojnë fëmijët. Më thellë nuk futem unë. Këtu nuk thotë policia të ndërmarrë këtë apo atë veprim" shprehet ai .

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Nëntor 2021
26/11 21:03
Fiks Fare,Gjykata Administrative do 8 vite të gjykojë çështjet që ka në dorë,26 Nëntor 2021, Pjesa 1
26/11 21:02
Fiks Fare, Pezullimi mjekut bllokon sistemin e rimbursimeve, Fiksi e zgjidh, 26 Nëntor 2021, Pjesa 2
26/11 21:01
Fiks Fare, Telefonuesja: Foltorja është llaptore ku shfryhet dufi, 26 Nëntor 2021, Pjesa 3
26/11 21:00
Fiks Fare/ “Më është ndërprerë rimbursimi që përfitoja prej 12 vitesh”
26/11 20:30
Fiks Fare/ Gjykata Administrative do edhe 8 vite të gjykojë çështjet që ka në dorë
26/11 20:30
Fiks Fare/ Fiksi zgjidh problemin, i moshuari përfiton sërish rimbursimin
26/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Telefonuesja: Foltorja është llaptore ku shfryhet dufi
26/11 20:30
Fiks Fare/ I riu me aftësi ndryshe nga Pobrati i Elbasanit, kërkon punë
26/11 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Nëntor 2021
25/11 21:03
Fiks Fare, Berisha: Nuk shkel më në SHBA. S’do Berisha apo ata? 25 Nëntor 2021, Pjesa 1
25/11 21:02
Fiks Fare, Zhduken nga kasaforta e Palokës formularët e foltores, 25 Nëntor 2021, Pjesa 2
25/11 21:01
Fiks Fare, Bledi Mane: Edhe bre..t i donim blu në ‘91, 25 Nëntor 2021, Pjesa 3
25/11 21:00
Fiks Fare/ Berisha: Nuk do shkel më në SHBA! S’do Berisha apo ata?
25/11 20:30
Fiks Fare/ Zhduken formularët e falsifikuar, Paloka “fajëson” Shehajn!
25/11 20:30
Fiks Fare/ Elozhet e delegatëve për Berishën: Marrsh nga ditët tona…
25/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Bledi Mane: Edhe bre..t i donim blu në ‘91
25/11 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi i delegatëve: Nuk firmosëm, na falsifikuan firmat
25/11 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Nëntor 2021
24/11 21:03
Fiks Fare, ‘Dinjiteti Saliut’, po për çfarë dinjiteti e nderi flet? 24 Nëntor 2021, Pjesa 1
24/11 21:02