Fiks Fare/ Infermierja thyen karantinën, rrezikon të sëmurët e Qendrës së Zhvillimit
01/07/2020 20:30

Infermierja e Qendrës së Zhvillimit Shkodër , ka thyer karantinën duke rrezikuar 46 personat rezidentë, të cilët manifestojnë probleme shëndetësore të ndryshme. E planifikuar për të qëndruar në karantinë për një muaj, Shota Marku infermiere në Qendrën e Zhvillimit Shkodër del nga ky institucion duke qëndruar në kafe me persona të tjerë, pa respektuar masat e sigurisë siç është maska. 46 është ndërkohë numri i personave rezidentë në këtë qendër për të cilët ka patur edhe staf që janë karantinuar me periudha 15 ditore apo 1 mujore. Sipas vëzhgimit që gazetarët e emisionit Fiks Fare kanë bërë në terren për këtë rast edhe ditën e dytë infermierja del në kafe bashkë me një kolege të saj.Gazetarët shkojnë në institucion dhe pyesin fillimisht ekonomistin ,i cili thotë se për personat e karantinuar ka patur pagesa shtesë përveç rrogës.Ai shpjegon se janë 9 persona që detyrimisht duhet të jenë në karantinë midis tyre edhe infermieja Shota Marku e cila ka qëndruar në karantinë dhe më parë, në fillim të pandemisë covid 19.Gjithashtu gazetarët e Fiksit pyesin drejtorin e këtij institucioni sipas të cilit nuk është në dijeni se infermierja ka thyer karantinën ,ai thekson ndër të tjera se nëse kjo gjë ka ndodhur atëherë që nga ky moment infermierja do shkojë në shtëpi dhe do vijoëj me proçedurat e masave kundrejt saj. Në një intervistë për gazetarët e Fiksit vetë infermierja pranon se ka thyer karantinën duke shkuar në kafe, gjithashtu në maternitet për të vizituar mbesën ,por sipas saj nuk ka rrezikuar të tjerët sepse nuk ka pasur persona afër.Gjithashtu pranon se në kafe ka qenë pa maskë .

Fiks Fare, Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor? 31 Korrik 2020, Pjesa 1
31/07 21:03
Fiks Fare, Investigimet më të mira të këtij sezoni, 31 Korrik 2020, Pjesa 2
31/07 21:02
Fiks Fare, Monitorimet më pikantë, 31 Korrik 2020, Pjesa 3
31/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Monitorimet më pikantë
31/07 20:45
Fiks Fare/ Perlat e këtij sezoni parlamentar
31/07 20:30
Fiks Fare/ Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor?
31/07 20:30
Fiks Fare, Varfëri/ Të harruar për së gjalli! 30 Korrik 2020, Pjesa 1
30/07 21:03
Fiks Fare,OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin, 30 Korrik 2020, Pjesa 2
30/07 21:02
Fiks Fare, Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni, 30 Korrik 2020, Pjesa 3
30/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni
30/07 21:00
Fiks Fare/ OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin
30/07 20:45
Fiks Fare/ Varfëri/ Të harruar për së gjalli!
30/07 20:30
Fiks Fare, Pandemia bllokon dosjet për kemp, 29 Korrik 2020, Pjesa 1
29/07 21:03
Fiks Fare, Lushnje/Banorët shtrojnë rrugën, bashkia e prish, 29 Korrik 2020, Pjesa 2
29/07 21:02
Fiks Fare, Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon , 29 Korrik 2020, Pjesa 3
29/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon
29/07 20:45
Fiks Fare/ Lushnje – Banorët shtrojnë rrugën me të ardhurat e tyre, bashkia e prish.
29/07 20:32
Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për kemp
29/07 20:30
Fiks Fare, Fshati më tre ura, pa rrugë të mjeteve motorrike, 28 Korrik 2020, Pjesa 1
28/07 21:03
Fiks Fare, Përmbarimi kërkon prishjen e një objekti, IMT shkon pa mjete, 28 Korrik 2020, Pjesa 2
28/07 21:02