Fiks Fare/ I riu me aftësi ndryshe nga Pobrati i Elbasanit, kërkon punë
26/11/2021 20:30

Edmond Pepa 30 vjeç nga Pobrati i Elbasanit është një i ri me aftësi ndryshe pa punë dhe jeton në fshat me prindërit e tij. Ai ka lindur me një pamundësi për të folur, sepse ka një problem në rrugët e frymëmarrjes. Më gjithë vështirësitë e sëmundjes, ai është i palodhur për të bërë diçka në jetë. Ai ka kryer studimet Bachelor në Gjirokastër për mësuesi dhe ka bërë master profesional në Universitetin "A. Xhuvani" Elbasan për Redaktori me mesatare 9.23. Në fshat ai merret me kujdesin e pak kokë dhive dhe të ardhurat si familje i kanë të pakta. Gjendja e shtëpisë së tyre është shumë e keqe. Ata marrin një ndihmë ekonomike 5000 lekë dhe 10 000 lekë si raport KEMP për sëmundjen e tij dhe këto nuk i dalin as për ilaçet . Duke qenë se ai e ka të pamundur që të jap mësim si mësues, për shkak të problemit në të folur kërkon që t'i jepet mundësi të punoj në profesionin e redaktorit nëse gjendet një vend i tillë pune.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 19 Janar 2022
19/01 21:03
Fiks Fare, Apeloi për ndihmë në FB, ra pre e një mashtrimi që i kushtoi 730€, 19 Janar 2022, Pjesa 1
19/01 21:02
Fiks Fare, Ndërtuesi shet apartamentin 2 herë, zvarrit 12 vjet familjen për dokumentet! 19 Janar 2022, Pjesa 2
19/01 21:01
Fiks Fare, Debat me “erë” në Big Brother Vip, 19 Janar 2022, Pjesa 3
19/01 21:00
Fiks Fare/ Apeloi për ndihmë në FB, ra pre e një mashtrimi online që i kushtoi 730 euro
19/01 20:30
Fiks Fare/ Ndërtuesi pranon se e ka shitur 2 herë: Ti i ke dhënë të gjitha lekët
19/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Debat me “erë” në Big Brother Vip
19/01 20:30
Fiks Fare/ Qytetarja sorollatet prej 12 vitesh, ndërtuesi Lamçe: Mos më ngri zërin
19/01 20:30
Fiks Fare/ “Bleva apartament, ndërtuesi ia kishte shitur edhe dikujt tjetër”
19/01 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 18 Janar 2022
18/01 21:03
Fiks Fare, Erdogani s’e takoi, Meta në Lezhë tek varri Skënderbeut, 18 Janar 2022, Pjesa 1
18/01 21:02
Fiks Fare, 5 vjeçari humb jetën në aksident, shoferi i dehur lihet i lirë, 18 Janar 2022, Pjesa 2
18/01 21:01
Fiks Fare, Mjeku: Meshkujt kujdes, covidi të shkurton … 18 Janar 2022, Pjesa 3
18/01 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Mjeku: Meshkujt kujdes, covidi të shkurton …
18/01 20:30
Fiks Fare/ Erdogani s’e takoi, Meta në Lezhë tek varri Skënderbeut
18/01 20:30
Fiks Fare/ Prokuroria dhe gjykata: “Shoferi i dehur nuk ka shkelur rregullat e qarkullimit”
18/01 20:30
Fiks Fare/ Denoncuesi: Kërkoj drejtësi për nipin 5 vjeçar, shoferi ishte i dehur!
18/01 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 17 Janar 2022
17/01 21:03
Fiks Fare, Erdogani vizitë në ditën e vdekjes së Skënderbeut, rastësi? 17 Janar 2022, Pjesa 1
17/01 21:02
Fiks Fare, I shkruajnë gabimi datëlindjen në dëftesë, humb Llotarinë Amerikane, 17 Janar 2022, Pjesa 2
17/01 21:01