Fiks Fare, I ftuari nxjerr lekët nga xhepi dhe i numëron live në emision, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 3
02/12/2021 21:00

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare/ Monitorime/ Spikerja: … Shtetet e Bashkuara të Bashkimit Europian
24/01 21:00
Fiks Fare, Si u arratis shqiptaro-serbi i “ndihmuar” nga drejtësia shqiptare! 24 Janar 2022, Pjesa 2
24/01 21:00
Fiks Fare, Spikerja: … Shtetet e Bashkuara të Bashkimit Europian ,24 Janar 2022, Pjesa 3
24/01 21:00
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Janar 2022
24/01 21:00
Fiks Fare/ “Mos e kontrolloni të arrestuarin”, urdhri i drejtorit për vartësit
24/01 20:30
Fiks Fare/ Prokuroria ndryshoi qëndrim, gjykata nuk i vendosi kufizime
24/01 20:30
Fiks Fare, Sa besim keni se do të vihet drejtësia në këtë vend? 24 Janar 2022, Pjesa 1
24/01 20:30
Fiks Fare/ Sa besim keni se do të vihet drejtësia në këtë vend?
24/01 20:30
Fiks Fare/ “Arrest shtëpie” në hotel, “dënohet” polici dhe shpëton gjyqtari!
24/01 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 21 Janar 2022
21/01 21:03
Fiks Fare, Pensionistët: Stolat e parkut si varre, të rinjtë bëjnë sex! 21 Janar 2022, Pjesa 1
21/01 21:02
Fiks Fare,Banorët e Postribës në protestë, përroi bashkohet me ujin e pijshëm,21 Janar 2022, Pjesa 2
21/01 21:01
Fiks Fare, Luli: Femrat e sotme nuk veshin të mbathura! 21 Janar 2022, Pjesa 3
21/01 21:00
Fiks Fare/ Borsh/ Nënë e bijë me probleme të shëndetit mendor jetojnë si në mesjetë
21/01 20:30
Fiks Fare/ Pensionistët: Stolat e parkut si varre, të rinjtë bëjnë sex!
21/01 20:30
Fiks Fare/ Banorët në protestë, prej dy vitesh vuajnë ndotjen e ujit të pijshëm
21/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Luli: Femrat e sotme nuk veshin të mbathura!
21/01 20:30
Fiks Fare/ UKSH: Para verës do zgjidhim problemin
21/01 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Janar 2022
20/01 21:03
Fiks Fare, Pa bukë rrimë dhe pa ujë, vetëm pa politikë mos na lini! 20 Janar 2022, Pjesa 1
20/01 21:02