Fiks Fare/ Holandezët e “Bavaria”: E vërteta e falsifikimit të brandit të pijes energjike në Shqipëri
24/03/2023 20:30

Fiksi shkon në Hollandë, aty ku prodhodhet pija energjike 8S2. Intervistë me përfaqësuesin ligjor dhe drejtuesin e fabrikës së pijes energjike 8S2. I cili shpjegon se B52 dhe 8S2 janë i njëjti produkt, e njëjta pija energjike! Por në Shqipëri 'Bavaria' nuk mund të përdorë dot markën e vetë tregtare B52, ndaj kanë përdorur të njëjtin dizajn të kanaçes, por me emrin tregtar 8S2. Në tregun shqiptar kompania është e detyruar ta tregtojë produktin e tyre B52 me markën tregtare 8S2 për shkak të falsifikimit që i është bërë brandit. Drejtuesi ia faturon këtë falsifikim sistemit ligjor në Shqipëri që nuk funksionon njësoj si vendet e tjera europiane. " Ne jemi para faktit se shkelësit e ligjit, në këtë rast falsifikuesi i produktit tonë, nuk po ndalet dhe mund të vazhdojë praktikën e tij të paligjshme. Kjo na ka detyruar të ndryshojmë emrin tregtar në Shqipëri" shprehet përfaqësuesi holandez.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Qershor 2023
07/06 21:03
Fiks Fare, A do bëhet ndonjë grup parlamentar në burg me deputetët e burgosur? 7 Qershor 2023, Pjesa 1
07/06 21:02
Fiks Fare, Gruaja kalon vajzën në Greqi, pa prokurë. Polici “E kalova, kishte fluks”, 7 Qershor 2023, Pjesa 2
07/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Agim Doçi i ofenduar nga lakuriqsia e këngëtareve, 7 Qershor 2023, Pjesa 3
07/06 21:00
Fiks Fare/ Agim Doci: Këngëtarja ndërron pesë palë tanga në një interpretim
07/06 20:45
Fiks Fare/ A ka ardhur koha të ngrihet një grup parlamentar në burg, me deputetet e burgosur?
07/06 20:30
Fiks Fare/ Gruaja i kalon vajzën pa prokurë në Greqi, qytetari kërkon ndihmë
07/06 20:30
Fiks Fare/ Polici kufitar pranon shkeljen: E kalova pa prokurë nga fluksi që kisha
07/06 20:30
Fiks Fare/ Gjykata pushon çështjen, nuk gjen dot të akuzuarën. Fiksi e gjen
07/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Qershor 2023
06/06 21:03
Fiks Fare, Deputetët rritën pagat e tyre, po pensionet kur do ngrihen? 6 Qershor 2023, Pjesa 1
06/06 21:02
Fiks Fare, Vendosë implante te “Sante Plus”, 1 vidë i shkon në hundë! 6 Qershor 2023, Pjesa 2
06/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Degradon debati, moderatoren e kap gazi, 6 Qershor 2023, Pjesa 3
06/06 21:00
Fiks Fare/ Pas xhesteve e fjalëve të të ftuarve, moderatores i vjen për të qeshur
06/06 20:45
Fiks Fare/ “Hyn i gjallë dhe del i vdekur”, pacienti: 1 vidë më shkoi në hundë!
06/06 20:30
Fiks Fare/ Doktorët pa licencë? “Sante Plus” dhe drejtuesit fshehin kartelën
06/06 20:30
Fiks Fare/ Ligjvënësit ngritën pagat e tyre, po pensionet a do i ngrejnë?
06/06 20:30
Fiks Fare/ Drejtoresha e “Sante Plus” pranon gabimin, bën “pazar” për lekët
06/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 5 Qershor 2023
05/06 21:01
Fiks Fare, Vazhdon shitja e vendeve të varreve në Durrës , 5 Qershor 2023, Pjesa 2
05/06 21:00