Fiks Fare, Gocat e Manushit me këpucë 1200 euro, 17 Janar 2022, Pjesa 3
17/01/2022 21:00

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Maj 2022
20/05 21:03
Fiks Fare, Shpella e Ciklopit, parkim privat në monument kulture, 20 Maj 2022, Pjesa 1
20/05 21:02
Fiks Fare, Kanali vaditës në Shën Vasil në 4 vite vetëm 3 herë ujë ka çuar në tokat bujqësore, 20 Maj 2022, Pjesa 2
20/05 21:01
Fiks Fare, Ylli Rakipi kandidat për Eurovizion, prova live, 20 Maj 2022, Pjesa 3
20/05 21:00
Fiks Fare/ Bashkia Himarë: Problemi i mbartur, duhen fonde të mëdha
20/05 20:30
Fiks Fare/ Shpella e Ciklopit, parkim privat në monument kulture
20/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Rakipi kandidat për Eurovizion, prova live
20/05 20:30
Fiks Fare/ Kanali vaditës në Shën Vasil, s’ka pikë uji për tokat bujqësore
20/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 19 Maj 2022
19/05 21:03
Fiks Fare, Vidh e vidh e s’paska të sosur, paskemi qenë vend i pasur! 19 Maj 2022, Pjesa 1
19/05 21:02
Fiks Fare, Skema si futen para false në Shqipëri, pagesa në kriptovalutë, 19 Maj 2022, Pjesa 2
19/05 21:01
Fiks Fare, Alibeaj: Më jep një arush fotograf, të jap një qen me lesh, 19 Maj 2022, Pjesa 3
19/05 21:00
Fiks Fare/ Vidh e vidh e s’paska të sosur, paskemi qenë vend i pasur!
19/05 20:30
Fiks Fare/ Grupet kriminale kërkojnë pagesat në Kriptovalutë, nuk zbulohen
19/05 20:30
Fiks Fare/ AMF: Pikat që këmbejnë valutë në kripto janë të paligjshme
19/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj: Më jep një arush fotograf, të jap një qen me lesh
19/05 20:30
Fiks Fare/ Rrjetet sociale, “reklamë” për para false; Bëj pagesën, t’i sjell motoristi!
19/05 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 18 Maj 2022
18/05 21:03
Fiks Fare, Zgjedhjet për kryetar të PD-së, a rrezikon Berisha? 18 Maj 2022, Pjesa 1
18/05 21:02
Fiks Fare, “Duhet me pas b…”, Lagunës së Kune Vain-it i del pronari! 18 Maj 2022, Pjesa 2
18/05 21:01