Fiks Fare/ Gjyqtarja, në 2021-shin po gjykon ende çështje të vitit 2015
28/10/2021 20:30

Pas ankesës, gazetarët e "Fiks Fare" shkuan në Gjykatën Administrative të Apelit në Tiranë. Punonjësit i thonë Fiksit se gjyqtarja që e ka marrë në dorë çështjen ende s'ka caktuar një datë gjyqi. Sipas tyre, gjyqtarja Blerona Hasa po gjykon ende çështjet e vitit 2015, pra të 6 viteve më parë! Ndërkohë, të njëjtin fat si Luljeta e kanë me mijëra persona që kanë procese administrative në këtë gjykatë. Në të gjithë Shqipërinë ka vetëm 1 gjykatë administrative dhe apelimi i vendimeve nga gjykatat administrative të rretheve ka sjellë një mbingarkesë në këtë gjykatë, duke sjellë zvarritjen e proceseve. Prej vitesh, Top Channel ka denoncuar këto zvarritje, por deri më sot nuk ka asnjë zgjidhje. Reforma e kryer para disa viteve ka sjellë këtë situatë. Por, rasti i kësaj gjykate mund të përsëritet, pasi njerëzit e vendosur nga organet vendimmarrëse të së ashtuquajturës "drejtësisë së re" kanë kërkuar që të vetëm vetëm 1 gjykatë Apeli në të gjithë vendin. Madje, disa gjykata rrethesh të shkrihen, duke u mohuar njerëzve aksesin në sistemin gjyqësor. Por, reforma e "hartës së re të gjykatave" mund të sjellë përsëritjen e situatës në Gjykatën Administrative të Apelit, pasi koha e tregoi se ky sistem ka dështuar. Por, a do të kemi të njëjtin fat?!

Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Dhjetor 2021
06/12 21:03
Fiks Fare, Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do? 6 Dhjetor 2021, Pjesa 1
06/12 21:02
Fiks Fare, Ilaçe kontrabandë në farmacitë e Tiranës, me çmime stratosferë, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 2
06/12 21:01
Fiks Fare, Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 3
06/12 21:00
Fiks Fare/ AKBPM: “Cipralex” 20 mg i paregjistruar në Shqipëri
06/12 20:30
Fiks Fare/ Investigimi i Fiks Fare, ilaçe kontrabandë pa pullën e agjencisë së barnave
06/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën
06/12 20:30
Fiks Fare/ Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do?
06/12 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi/ Ciprolex 20 mg shitet kontrabandë me çmime stratosferë
06/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Dhjetor 2021
03/12 21:03
Fiks Fare, Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë! 3 Dhjetor 2021, Pjesa 1
03/12 21:02
Fiks Fare, Institucionet vartëse nuk ‘pyesin’ për rekomandimet e DRAP Fier, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 2
03/12 21:01
Fiks Fare, Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 3
03/12 21:00
Fiks Fare/ Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë!
03/12 20:30
Fiks Fare/ Shkolla dhe ZVA nuk zbatojnë udhëzimet e DRAP
03/12 20:30
Fiks Fare/ E hoqën nga pozicioni i mësueses para 1 viti, pas trajtimit në Fiks Fare i jepet e drejta
03/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë
03/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Dhjetor 2021
02/12 21:03
Fiks Fare, Ekskluzive/ Lidhja e Berishës me Enver Hoxhën, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 1
02/12 21:02
Fiks Fare, Theri komshiun me thikë, gjykata dhe mjekët ligjorë shpëtojnë vrasësin, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 2
02/12 21:01