Fiks Fare, Firma pastrimit humb tenderin heq koshat,fshati plot nga plehrat,18 Qershor 2021, Pjesa 2
18/06/2021 21:01

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Korrik 2021
23/07 21:03
Fiks Fare, Fshati Llukan pa rrugë, pa kafshë shtëpiake merr ‘fund’, 23 Korrik 2021, Pjesa 1
23/07 21:02
Fiks Fare, Punonjësit e Ferrokromit pa pension, VKM s’përcakton profesionet, 23 Korrik 2021, Pjesa 2
23/07 21:01
Fiks Fare, Tenderat i marrin kompanitë që ndërtojnë para, 23 Korrik 2021, Pjesa 3
23/07 21:00
Fiks Fare/ Zgjidhet ngërçi, ministria bën riklasifikimin e profesioneve
23/07 20:30
Fiks Fare/ Punonjësit: Ligji na nxorri në pension, VKM nuk po na e jep!
23/07 20:30
Fiks Fare/ Në Llukan të Gjinarit nuk ka rrugë, pa kafshë shtëpiake merr ‘fund’
23/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Tenderat i marrin kompanitë që ndërtojnë para
23/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Korrik 2021
22/07 21:03
Fiks Fare, Si të plas ‘buza’ në trafikun e Tiranës! 22 Korrik 2021, Pjesa 1
22/07 21:02
Fiks Fare, Pallati i dëmtuar i pabanueshëm.Ekspertiza, duhet rikonstruktuar, 22 Korrik 2021, Pjesa 2
22/07 21:01
Fiks Fare, Këngëtari: Mamit i them plake mos ta marr mësysh, 22 Korrik 2021, Pjesa 3
22/07 21:00
Fiks Fare/ Me ndërhyrjen e Fiksit, bashkia: Pallati do rikonstruktohet!
22/07 20:30
Fiks Fare/ Si të plas ‘buza’ në trafikun e Tiranës!
22/07 20:30
Fiks Fare/ Banorët në pritje: Të jetojmë apo jo në pallatin që dëmtoi tërmeti
22/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Këngëtari: Mamit i them plake mos ta marr mësysh
22/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 21 Korrik 2021
21/07 21:03
Fiks Fare, Varri nga varri 2 cm larg, Bashkia Elbasan nuk ka shkelje, 21 Korrik 2021, Pjesa 1
21/07 21:02
Fiks Fare, 1 jetë në pritje të kompensimit,Fiksi vë në lëvizje institucionet,21 Korrik 2021, Pjesa 2
21/07 21:01
Fiks Fare, Receta: Gatim me qiqra, pa qiqra! 21 Korrik 2021, Pjesa 3
21/07 21:00