Fiks Fare/ Fiksi zgjidh problemin, hapet shkolla “Gjokë Elezi” në Sanxhak
20/10/2021 20:30

Në puntatën e datës 13 tetor 2021 “Fiks Fare” transmetoi shqetësimin e disa prindërve të nxënësve në shkollën 9 vjeçare “Gjokë Elezi” në fshatin Sanxhak të qytetit të Laçit. Prindërit ankoheshin se shkolla e fshatit është ndërtuar nga fillimi si pasojë e dëmtimeve të tërmetit në nëntor 2019, por edhe pse punimet kanë përfunduar, kjo shkollë këtë sezon të ri shkollor nuk i hap dyert për nxënësit e fshatit. Fëmijët ishin të detyruar të udhëtonin çdo ditë në kushte të papërshtatshme drejt një shkolle tjetër në qytet. Pas një komunikimi me zyrën e urbanistikës të këtij qyteti Fiksit u tha se procesi i hapjes së shkollës po zvarritej si pasojë e një kolaudimi që I duhet bërë sistemit të kaldajave dhe brenda një jave shkolla do të hapej. Sot pas një jave, bashkia mbajti premtimin dhe hapi dyert e shkollës “Gjokë Elezi” , tashmë nxënësit e fshatit kanë shkollën e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Nëntor 2021
26/11 21:03
Fiks Fare,Gjykata Administrative do 8 vite të gjykojë çështjet që ka në dorë,26 Nëntor 2021, Pjesa 1
26/11 21:02
Fiks Fare, Pezullimi mjekut bllokon sistemin e rimbursimeve, Fiksi e zgjidh, 26 Nëntor 2021, Pjesa 2
26/11 21:01
Fiks Fare, Telefonuesja: Foltorja është llaptore ku shfryhet dufi, 26 Nëntor 2021, Pjesa 3
26/11 21:00
Fiks Fare/ “Më është ndërprerë rimbursimi që përfitoja prej 12 vitesh”
26/11 20:30
Fiks Fare/ Gjykata Administrative do edhe 8 vite të gjykojë çështjet që ka në dorë
26/11 20:30
Fiks Fare/ Fiksi zgjidh problemin, i moshuari përfiton sërish rimbursimin
26/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Telefonuesja: Foltorja është llaptore ku shfryhet dufi
26/11 20:30
Fiks Fare/ I riu me aftësi ndryshe nga Pobrati i Elbasanit, kërkon punë
26/11 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Nëntor 2021
25/11 21:03
Fiks Fare, Berisha: Nuk shkel më në SHBA. S’do Berisha apo ata? 25 Nëntor 2021, Pjesa 1
25/11 21:02
Fiks Fare, Zhduken nga kasaforta e Palokës formularët e foltores, 25 Nëntor 2021, Pjesa 2
25/11 21:01
Fiks Fare, Bledi Mane: Edhe bre..t i donim blu në ‘91, 25 Nëntor 2021, Pjesa 3
25/11 21:00
Fiks Fare/ Berisha: Nuk do shkel më në SHBA! S’do Berisha apo ata?
25/11 20:30
Fiks Fare/ Zhduken formularët e falsifikuar, Paloka “fajëson” Shehajn!
25/11 20:30
Fiks Fare/ Elozhet e delegatëve për Berishën: Marrsh nga ditët tona…
25/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Bledi Mane: Edhe bre..t i donim blu në ‘91
25/11 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi i delegatëve: Nuk firmosëm, na falsifikuan firmat
25/11 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Nëntor 2021
24/11 21:03
Fiks Fare, ‘Dinjiteti Saliut’, po për çfarë dinjiteti e nderi flet? 24 Nëntor 2021, Pjesa 1
24/11 21:02