Fiks Fare/ Fiksi zbulon rrjetin e falsifikatorëve të tamponëve
23/11/2020 20:30

Mjekja Laçi në bashkëpunim me gazetarët e Fiksit lidhen në telefon më personin, numri i të cilit gjendet në fletë-analizën e falsifikuar. Ai nuk identifikohet, por kërkon të dijë se nga e ka gjetur zonja numrin e tij të telefonit. Kur mjekja i tregon se e ka marrë në fletë analizën e dikujt që zotëria ka ndihmuar më para, ai qetësohet dhe i kërkon se si mund ta ndihmojë. Mjekja i kërkon një analizë pamponi që i duhet për të shkuar në Gjermani. Falsifikatori i kërkon një dokument identifikues dhe i lë takim në Shkodër për të shkuar e për ta marrë. E gjitha kjo kundrejt pagesës prej 100 mijë lekëve të vjetra.

Fiks Fare, Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit, 21 Janar 2021, Pjesa 1
21/01 21:02
Fiks Fare, Bashkia Kuçovë investon 760 milion lekë për një shkollë pa ngrohje,21 Janar 2021, Pjesa 2
21/01 21:01
Fiks Fare, Krasta xhonglon për të kapur stilolapsin, 21 Janar 2021, Pjesa 3
21/01 21:00
Fiks Fare/ Kuçovë/ Investohen 760 milion lekë për një shkollë të re, pa ngrohje
21/01 20:30
Fiks Fare/ Bashkia Kuçovë: Do blejmë kaldajë me buxhetin që do miratohet këto ditë
21/01 20:30
Fiks Fare/ Popullit shqiptar këngë për udhëheqësit e vendit dhe ata të huaj
21/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta xhonglon për të kapur stilolapsin
21/01 20:30
Fiks Fare/ Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit
21/01 20:30
Fiks Fare, Si dallohet një politikan nëse është i djathtë apo i majtë? 20 Janar 2021, Pjesa 1
20/01 21:02
Fiks Fare, ‘Do vdes,dhuroj 985.000 €’,sms që mashtroi familjen. Paguan 370 €! 21 Janar 2021, Pjesa 2
20/01 21:01
Fiks Fare, Manushit i merret goja: K… ditë para derbit, 20 Janar 2021, Pjesa 3
20/01 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manushit i merret goja: K… ditë para derbit
20/01 20:30
Fiks Fare/ “Po vdes, dua të dhuroj 985.000 €”, familja mashtrohet duke paguar disbursim 370 €!
20/01 20:30
Fiks Fare/ Si dallohet një politikan nëse është i djathtë apo i majtë?
20/01 20:30
Fiks Fare/ Eksperti: Mos paguani njerëz të panjohur, nuk bëheni të pasur pa punuar asnjë ditë!
20/01 20:30
Fiks Fre, Dhunoheshin nga nëna e sëmurë, Fiksi bën me shtëpi të re 3 fëmijët, 19 Janar 2021, Pjesa 1
19/01 21:02
Fiks Fare, Covid i merr jetën,në morg vjedhin aparaturën e oksigjenit 5 mijë €,19 Janar 2021, Pjesa 2
19/01 21:01
Fiks Fare, Përleshen çunat në “Përputhen”, 19 Janar 2021, Pjesa 3
19/01 21:00
Shërbimi funeral: Morgu na dha vetëm trupin
19/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Përleshen çunat në “Përputhen”
19/01 20:30