Fiks Fare, Episodi i plotë, 27 Korrik 2021
27/07/2021 21:01

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Shtator 2021
23/09 21:03
Fiks Fare, Qytetarët: Ja kush është pronari i vërtet i PD-së! 23 Shtator 2021, Pjesa 1
23/09 21:02
Fiks Fare,Asnjë spital-burg për të sëmurët mendor,të dhunshëm enden rrugëve,23 Shtator 2021, Pjesa 2
23/09 21:01
Fiks Fare, Vangjeli: Paratë janë si dashnoret, herët a vonë dalin në dritë, 23 Shtator 2021, Pjesa 3
23/09 21:00
Fiks Fare/ Të sëmurët mendor enden rrugëve të dhunshëm, rrezik për shoqërinë!
23/09 20:30
Fiks Fare/ Qytetarët: Ja kush është pronari i vërtet i PD-së!
23/09 20:30
Fiks Fare/ Ministria e Drejtësisë: Do përmirësojmë kushteve e kësaj kategorie në burgje!
23/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Vangjeli: Paratë janë si dashnoret, herët a vonë dalin në dritë
23/09 20:30
Fiks Fare/ Mjekja psikiatre Irena Toma: Duhet të izolohen në kushte spitalore!
23/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Shtator 2021
22/09 21:03
Fiks Fare,Çudira shqitpare/Qeveria betohet tek presidenti që shkarkoi vetë, 22 Shtator 2021, Pjesa 1
22/09 21:02
Fiks Fare,Dosja e qytetarit e harruar prej 18 vitesh,Fiksi zgjidh problemin,22 Shtator 2021, Pjesa 2
22/09 21:01
Fiks Fare, Sazan Guri: Gay-t po bënë fëmijë nga anusi, iu lumtë! 22 Shtator 2021, Pjesa 3
22/09 21:00
Fiks Fare/ Pagoi 5 mln lekë për të marrë hipotekën, dosja prej 18 vitesh ‘fle’ në sirtar
22/09 20:30
Fiks Fare/ Çudira shqitpare/ Qeveria e re betohet tek presidenti që shkarkoi vetë
22/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sazan Guri: Gay-t po bënë fëmijë nga anusi, iu lumtë!
22/09 20:30
Fiks Fare/ Kadastra kthen përgjigje pas interesimit të Fiksit
22/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 21 Shtator 2021
21/09 21:03
Fiks Fare, Berisha kundër Bashës, qytetarët: Politika është me të futme! 21 Shtator 2021, Pjesa 1
21/09 21:02
Fiks Fare,Fadromat gërryejnë lumin Shkumbin,shteti mbush sirtarët me shkresa!21 Shtator 2021,Pjesa 2
21/09 21:01