Fiks Fare, Episodi i plotë, 11 Tetor 2022
11/10/2022 21:03

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Shkurt 2023
02/02 21:03
Fiks Fare, Zyrtarët amerikan korruptohen me pak, tanët s’të qasin në zyrë! 2 Shkurt 2023, Pjesa 1
02/02 21:02
Fiks Fare, Masakër mjedisore, vazhdojnë gërryerjet e paligjshme në Shkumbin, 2 Shkurt 2023, Pjesa 2
02/02 21:01
Fiks Fare, Në Call Center hiqesh nga puna po shkove në tualet, 2 Shkurt 2023, Pjesa 3
02/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Në Call Center hiqesh nga puna po shkove në tualet
02/02 20:45
Fiks Fare/ Zyrtarët amerikan korruptohen me pak, tanët s’të qasin në zyrë!
02/02 20:30
Fiks Fare/ Pronari i firmës: Nuk kam leje për gërryerje, kam shkelur ligjin
02/02 20:30
Fiks Fare/ IKMT Elbasan: Do marrim masë për subjektin
02/02 20:30
Fiks Fare/ Fiksi xhiron gërryerjet e paligjshme në Shkumbin
02/02 20:30
FIks Fare, Episodi i plotë, 1 Shkurt 2023
01/02 21:03
Fiks Fare, Shqiptarët merren vesh me të huajt, vetëm me njëri-tjetrin jo! 1 Shkurt 2023, Pjesa 1
01/02 21:02
Fiks Fare, Fshati pa rrugë, djemtë mbeten beqarë, nuset nuk shkojnë në fshat, 1 Shkurt 2023, Pjesa 2
01/02 21:01
Fiks Fare, Murrizi: Njerëzit përmbysin Ramën po i ftoi Luizi, 1 Shkurt 2023, Pjesa 3
01/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Murrizi: Njerëzit përmbysin Ramën po i ftoi Luizi
01/02 20:45
Fiks Fare/ Shqiptarët merren vesh me të huajt, vetëm me njëri-tjetrin jo!
01/02 20:30
Fiks Fare/ Fshati pa rrugë, djemtë mbeten beqarë, nuk u shkojnë nuset në fshat
01/02 20:30
Fiks Fare/ Rruga “Demneri” në Kashar, 20 vjet pa asnjë investim
01/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 31 Janar 2023
31/01 21:03
Fiks Fare, Iku dhe ky 21 janar, akoma s’ka fajtorë. A do të dalin ndonjëherë? 31 Janar 2023, Pjesa 1
31/01 21:02
Fiks Fare, Kanali kullimit 15 vite i bllokuar, Fiksi zgjidh problemin, 31 Janar 2023, Pjesa 2
31/01 21:01