Fiks Fare/ Emergjencat Civile Maliq: Zbatojmë ligjin e vjetër, i riu pa akte nënligjore
15/10/2021 20:30

Problemi është i njohur edhe nga sektorit i Emergjencave Civile. Përgjegjësi Stilian Belisa u shpreh për Fiksin se nga fondi i emergjencave civile, në Bashkinë e Maliqit nuk ka një përcaktim konkret për të bërë dëmshpërblimin e bujqëve , pasi ky sektor operon me ligjin 45 "Për Mbrojtjen Civile", i cili është ligj i ri, dhe ende nuk kanë dalë aktet nënligjore, të cilat sqarojnë në mënyrë të detajuar për mbulimin e dëmeve që shkaktohen nga fatkeqësitë e ndryshme. Z. Belisa sqaron se ligji i ri përfshin këtë kategori dëmi por si mungesë e akteve nënligjore ata janë të detyruar t'i referohen ligjit të vjetër. " Me VKM e vjetër ky rast nuk përfshihet në dëmshpërblim" shprehet përgjegjësi i emercengjave.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Dhjetor 2021
07/12 21:03
Fiks Fare, Sali Berisha internoi kardiologët Milto dhe Margarita Kostaqi, 7 Dhjetor 2021, Pjesa 1
07/12 21:02
Fiks Fare, Kolegët: Promotor i mbledhjeve kundër Margaritës ishte Berisha, 7 Dhjetor 2021, Pjesa 2
07/12 21:01
Fiks Fare, Si u zhduk dosja “Margarita”, 7 Dhjetor 2021, Pjesa 3
07/12 21:00
Fiks Fare/ Sali Berisha internoi Margarita Kostaqin, rivalen që donte t’i zinte vendin!
07/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Dhjetor 2021
06/12 21:03
Fiks Fare, Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do? 6 Dhjetor 2021, Pjesa 1
06/12 21:02
Fiks Fare, Ilaçe kontrabandë në farmacitë e Tiranës, me çmime stratosferë, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 2
06/12 21:01
Fiks Fare, Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 3
06/12 21:00
Fiks Fare/ AKBPM: “Cipralex” 20 mg i paregjistruar në Shqipëri
06/12 20:30
Fiks Fare/ Investigimi i Fiks Fare, ilaçe kontrabandë pa pullën e agjencisë së barnave
06/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën
06/12 20:30
Fiks Fare/ Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do?
06/12 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi/ Ciprolex 20 mg shitet kontrabandë me çmime stratosferë
06/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Dhjetor 2021
03/12 21:03
Fiks Fare, Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë! 3 Dhjetor 2021, Pjesa 1
03/12 21:02
Fiks Fare, Institucionet vartëse nuk ‘pyesin’ për rekomandimet e DRAP Fier, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 2
03/12 21:01
Fiks Fare, Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 3
03/12 21:00
Fiks Fare/ Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë!
03/12 20:30
Fiks Fare/ Shkolla dhe ZVA nuk zbatojnë udhëzimet e DRAP
03/12 20:30