Fiks Fare/ Elbasan/ Rrugës i hiqet emri i Heroit, vihet emri i vëllait të ish kryetarit të bashkisë
21/10/2020 20:30

Në qytetin e Elbasanit ekziston një rrugë që prej vitesh mban dy emra, atë të Heroit të Popullit Kozma Naska dhe të një ish petagogu dhe studiuesi të mirëfilltë të letërsisë Tomorr Domit. Ndryshimi u bë në vitin 2014 me vendim të Këshillit Bashkiak , ku rrugës iu hoq emri i Heroit të Popullit dhe iu vu ai i vëllait të ish kryetarit të Bashkisë së Elbasanit Hysen Domit.

Fiks Fare, Tre të sëmurë mendor jetojnë si në mesjetë, 25 Nëntor 2020, Pjesa 1
25/11 21:02
Fiks Fare, Drejtori s’lëshon ‘karrigen’, pengon votimin e dosjeve konkurente, 25 Nëntor 2020, Pjesa 2
25/11 21:01
Fiks Fare, Moderatori i bërtet të ftuarit në studio, 25 Nëntor 2020, Pjesa 3
25/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Moderatori i bërtet të ftuarit në studio
25/11 20:30
Fiks Fare/ Drejtori pengon votimin. Detyron anëtarët e komisionit të sabotojnë procesin
25/11 20:30
Fiks Fare/ Të sëmurët mendor në mëshirë të fatit, ligji i mban larg insitucioneve të specializuara
25/11 20:30
Fiks Fare/ Drejtoresha e ZVA-së mbyllet me çelës, mohon të jetë titullaria e institucionit
25/11 20:30
Fiks Fare, Laboratori në Malësinë e Madhe, 15 min për përgjigjen e Covid 19! 24 Nëntor 2020, Pjesa 2
24/11 21:02
Fiks Fare, Zgjedhje demokratike në LSI, Kryemadhi kandidate e vetme, 24 Nëntor 2020, Pjesa 1
24/11 21:02
Fiks Fare, Moderatorja: Nuk është kinez po di me ta ndez, 24 Nëntor 2020, Pjesa 3
24/11 21:00
Fiks Fare/ ISHP: Analizat e kryera nga laboratori nuk janë për Covid 19
24/11 20:30
Denoncimi i Fiks Fare/ Laboratori në Malësinë e Madhe, 15 minuta për përgjigjen e Covid 19!
24/11 20:30
Fiks Fare/ Zgjedhje demokratike në LSI, Kryemadhi kandidate e vetme
24/11 20:30
Fiks Fare/ Zogaj, fshati pa ujë e pa mjek. Banorët vizitohen në Gjakovë
24/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Moderatorja: Nuk është kinez po di me ta ndez
24/11 20:30
Fiks Fare news nga Koço Devole , 23 Nëntor 2020, Pjesa 1
23/11 21:02
Fiks Fare, Denoncimi/ Mjekja: Më falsifikuan vulën për tamponët e covid, 23 Nëntor 2020, Pjesa 2
23/11 21:01
Fiks Fare, Bushati Eni Vasilit: Nderi yt t’ma ulësh mikrofonin, 23 Nëntor 2020, Pjesa 3
23/11 21:00
Fiks Fare news nga Koço Devole
23/11 20:30
Fiks Fare/ Fiksi zbulon rrjetin e falsifikatorëve të tamponëve
23/11 20:30