Fiks Fare/ E dhunuara kërkon fëmijët që i ka me vendim gjykate, i mban ish bashkëshorti dhunues
20/10/2021 20:30

Njënën nga qyteti i Beratit, ka denoncuar në emisionin Fiks Fare, dhunën që i ka ushtruar bashkëshorti i saj për 13 vite me radhë. Dhunë e cila ka sjell edhe ndarjen më vonë, por tashmë problemi qëndron tek dy fëmijët e mitur të çiftit. Sipas denoncueses prej 13 vitesh ish bashkëshorti i saj e dhunonte sistematikisht edhe në sy të fëmjëve. Dhuna sipas saj kishtye ardhur si pasojë se ish burri ishte i alkoolizuar, luante kumar dhe nuk punonte rregullisht për të përmbushur detyrimet familjare. Dhunë sipas denoncueses është ushtruar nga ish burri edhe kundrejt fëmijëve të mitur. Madje denoncuesja shkon edhe më tej ku shprehet se edhe kunati vjehrra edhe kunata kanë ushtruar mbi të dhunë fizike dhe psikologjike. Pas ndarjes ish bashkëshorti e kishte përzën nga shtëpia, ndërsa nuk i jepte dy fgëmijët. Që me vendim gjykate i ishin lënë në kujdestari nënës. Por e dhunuara bën akuza të forta edhe kundrejt policisë, pasi sipas saj ish bashkëshorti ndihmohej nga inspektori i rendit që mos të zbatohej vendimi i gjykatës. " Ai kishte miqësi me inspektorin se pinin nga një gotë bashkë dhe ky i fundit më thoshte që nuk ka vendim që t'i lë ty fëmijët" shpjegon denoncuesja

Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Dhjetor 2021
06/12 21:03
Fiks Fare, Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do? 6 Dhjetor 2021, Pjesa 1
06/12 21:02
Fiks Fare, Ilaçe kontrabandë në farmacitë e Tiranës, me çmime stratosferë, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 2
06/12 21:01
Fiks Fare, Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën, 6 Dhjetor 2021, Pjesa 3
06/12 21:00
Fiks Fare/ AKBPM: “Cipralex” 20 mg i paregjistruar në Shqipëri
06/12 20:30
Fiks Fare/ Investigimi i Fiks Fare, ilaçe kontrabandë pa pullën e agjencisë së barnave
06/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Mamaja e Mitros këmbët përpjetë gjithë jetën
06/12 20:30
Fiks Fare/ Foltorja: O Sali, o hero, Amerika ty të do! Po si dhe ku e do?
06/12 20:30
Fiks Fare/ Denoncimi/ Ciprolex 20 mg shitet kontrabandë me çmime stratosferë
06/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Dhjetor 2021
03/12 21:03
Fiks Fare, Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë! 3 Dhjetor 2021, Pjesa 1
03/12 21:02
Fiks Fare, Institucionet vartëse nuk ‘pyesin’ për rekomandimet e DRAP Fier, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 2
03/12 21:01
Fiks Fare, Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 3
03/12 21:00
Fiks Fare/ Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë!
03/12 20:30
Fiks Fare/ Shkolla dhe ZVA nuk zbatojnë udhëzimet e DRAP
03/12 20:30
Fiks Fare/ E hoqën nga pozicioni i mësueses para 1 viti, pas trajtimit në Fiks Fare i jepet e drejta
03/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë
03/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Dhjetor 2021
02/12 21:03
Fiks Fare, Ekskluzive/ Lidhja e Berishës me Enver Hoxhën, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 1
02/12 21:02
Fiks Fare, Theri komshiun me thikë, gjykata dhe mjekët ligjorë shpëtojnë vrasësin, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 2
02/12 21:01