Fiks Fare/ Dreka e shtëpisë së moshuarve në Fier; domate, kastraveca e qepë
27/09/2021 20:30

Në Fiks Fare u ankuan dy të moshuar të këtij azili, pasi u vidhet sistematikisht ushqimi dhe për vaktin kryesor që është dreka hanë vetëm sallatë domate me qepë. Ata kërkuan që të bashkëpunonin me Fiks Fare për të nxjerrë në pah problemet e tyre. Në fillim ata xhiruan një moment kur të moshuarit konsumojnë drekën dhe si ushqim kanë dy feta bukë dhe një pjatë me domate e qepë. Njëri prej tyre shihet në video se i kërkon drejtoreshës së institucionit të vizitohet, pasi kishte dhimbje koke dhe i ankohet se kishte tre muaj që ajo e gënjente se do vinte mjekja. Por në video ajo shprehet se doktoresha është me leje dhe nuk është problem se ai s'ka ndonjë sëmundje. Sipas drejtoreshës, zënka që ka pasur i moshuria me një shoqen e tij në azil i ka shkaktur dhimje koke, pasi e ka përjetuar në mënyrë shumë stresuese. Të njëjten gjë i ka thënë edhe punonjësja sociale ndërsa i ka kërkuar të rregullohet me shoqen dhe do jetë shumë herë më i qetë.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 27 Tetor 2021
27/10 21:03
Fiks Fare,Tenderi për uniformat e policisë,GJKKO s’ka letër të printojë dosjen,27 Tetor 2021,Pjesa 1
27/10 21:02
Fiks Fare,Fiksi lëviz institucionet, urdhër mbrojtje për 78 vjeçaren e dhunuar,27 Tetor 2021,Pjesa 2
27/10 21:01
Fiks Fare, Telefonuesja vërejtje gazetarit: Të rri xhaketa e madhe! 27 Tetor 2021,Pjesa 3
27/10 21:00
Fiks Fare/ Urdhër mbrojtje për të moshuarën, gjykata e lë në banesë me dhunuesit
27/10 20:30
Fiks Fare/ Bashkia do nxjerrë nga shtëpia dhunuesit, do u paguajnë qiranë
27/10 20:30
Fiks Fare/ Kërcënohej dhe dhunohej 78 vjeçarja, nusja e djalit: Do ta helmoj!
27/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Telefonuesja vërejtje gazetarit: Të rri xhaketa e madhe!
27/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 26 Tetor 2021
26/10 21:03
Fiks Fare,Pse iu tek tani Berishës reformimi i PD-së, e jo kur ishte në krye? 26 Tetor 2021, Pjesa 1
26/10 21:02
Fiks Fare, Rrahin dhe kërcënojnë 78 vjeçaren, nusja e djalit ” do e helmoj”, 26 Tetor 2021, Pjesa 2
26/10 21:01
Fiks Fare, Rakipi “emërohet” shef i propagandës nga qeveria çame, 26 Tetor 2021, Pjesa 3
26/10 21:00
Fiks Fare/ “Çifti Shuli na shan e kërcënon pa shkak, dhunojnë plakën 78 vjeçare”
26/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Rakipi “emërohet” shef i propagandës nga qeveria çame
26/10 20:30
Fiks Fare/ 78 vjeçarja: Kam frikë se më helmon! Nusja: S’i ndyej duart me ty!
26/10 20:30
Fiks Fare/ Nëna i drejtohet fëmijëve minoren: Goditeni gjyshen, unë do e helmoj!
26/10 20:30
Fiks Fare/ Pas ndërhyrjes së Fiksit reagon policia e shërbimi social
26/10 20:30
Fiks Fare/ Pse iu tek tani Berishës reformimi i PD-së? Pse nuk e bëri kur ishte vetë në krye?
26/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 25 Tetor 2021
25/10 21:03
Fiks Fare, Opozitë nga jashtë, qytetarët: E kot, do i hanë ujqërit e vjetër! 25 Tetor 2021, Pjesa 1
25/10 21:02