Fiks Fare/ Drejtori kthen mbrapsht shpërblimet e covid 19 për gruan dhe bashkëpunëtorët e tij
03/03/2021 20:30

Pas denoncimit në Fiks Fare të abuzimit që drejtori i spitalit të Dibrës së Madhe në Maqedoninë e Veriut, kishte bërë me fondin e shpërblimit për mjekët e këtij spitali për përballimin e pandemisë, vetëm dy ditë më vonë ai ka kthyer mbrapsht në ministri fondin. Fiksi transmetoi mbrëmjen e djeshme se si drejtori kishte shpërblyer veten , bashkëshorten dhe bashkëshorten e sekretarit të tij me 30.000 dinarë për përballimin e situatës covid 19. Ndërkohë asnjëri nga të shpërblyerit e mësipërm nuk ka qenë në vijën e parë të shërbimit. I kontaktuar nga Fiksi zv. Ministri i Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut pohoi se ministria lëvron fondin dhe më pas me listat merren vetë titullarët e institucioneve shëndetësore. Ai pohoi se menjëherë pas interesimit të Fiks Fare se drejtori kishte abuzuar me shpërblimet duke ia shpërndarë vetes dhe të afërmve të tij, më pas ai ka kthyer mbrapsht fondin e shpërblimeve.

Fiks Fare, Studenti invalid kërkon bursën, VKM-ja nuk ia lejon, 9 Prill 2021, Pjesa 1
09/04 21:02
Fiks Fare, Tenderi 150 mijë €, firma nuk izolon banesën e familjes në nevojë! 9 Prill 2021, Pjesa 2
09/04 21:01
Fiks Fare, Të ftuarit në studio i kap budalliku, 9 Prill 2021, Pjesa 3
09/04 21:00
Fiks Fare/ Zgjidhet problemi, firma i shtron banjon dhe sallonin me pllaka
09/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Të ftuarit në studio i kap budalliku
09/04 20:30
Fiks Fare/ Firma do izolonte soletën me beton, i vuri vetëm katërma
09/04 20:30
Fiks Fare/ Studenti invalid kërkon bursën, VKM-ja nuk ia lejon
09/04 20:30
Fiks Fare/ Kushtet e tenderit 150 mijë euro, shtresë betoni dhe bitum…
09/04 20:30
Fiks Fare, Pagën sa presidenti, stresi ‘bllokon’ kontrollorët e Albcontrollit, 8 Prill 2021, Pjesa 1
08/04 21:02
Fiks Fare, Skema e mbledhjes së borxheve; I lënë në sirtar për një dekadë, 8 Prill 2021, Pjesa 2
08/04 21:01
Fiks Fare, 8 Rama ngelet pa dolli në Tepelenë, Prill 2021, Pjesa 3
08/04 21:00
Fiks Fare/ Kërkesa e firmës: Paguaje, që të tërhiqemi nga gjykata
08/04 20:30
Fiks Fare/ Pagën sa presidenti, stresi ‘bllokon’ kontrollorët e Albcontrollit
08/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Rama ngelet pa dolli në Tepelenë
08/04 20:30
Fiks Fare/ “Pas 12 vitesh më njoftojnë se kam një numër me 20!”
08/04 20:30
Fiks Fare/ Vepra penale shuhet, borxhi financiar i përjetshëm
08/04 20:30
Fiks Fare, Çfarë u kujton shqiptarëve 7 prilli? 7 Prill 2021, Pjesa 1
07/04 21:02
Fiks Fare, Fitojnë të gjitha testet e Akademisë së Sigurisë, skualifikohen si të paafta, 7 Prill 2021, Pjesa 2
07/04 21:01
Fiks Fare, Spikeri harron emrin e presidentes, 7 Prill 2021, Pjesa 3
07/04 21:00
Fiks Fare/ Kandidatja skualifikohet si përdoruese droge, analizat vërtetojnë të kundërtën
07/04 20:30