Fiks Fare/ Drejtoresha e ZVA-së mbyllet me çelës, mohon të jetë titullaria e institucionit
25/11/2020 20:30

Gazetarët e Fiksit për të marrë një përgjigje shkojnë edhe në Zyrën Vendore Arsimore .Sekretarja pohon se drejtoresha ndodhet në një takim për të cilin ajo nuk ka informacion se ku zhvillohet. Në këto kushte gazetarët kërkojnë një takim me juristen, por sapo ata trokasin në derën e saj dera mbyllet me çelës nga brenda. Pasi gazetarët i thonë se nuk largohen deri sa dera të hapej juristja që brenda ishte pash me drejtoreshën e ZVA-së hapin derën duke i lënë gazetarët të hyjnë brenda. Gazetarët e pyesin nëse është ajo drejtoresha, por përgjigjja është jo. Të njëjtën gjë konfirmon dhe juristja ndërkohë që nuk pranon të përgjigjet , po kërkon një kërkesë me shkrim. Pas këmbënguljes së Fiksit juristja thotë se Drejtoria Rajonale Lezhë nuk ka kthyer përgjigje. Fiksi i drejtohet edhe DRAP-it. Drejtori Bardhok Pulaj pasi i treguam pamjet e zonjës që ndodhej në zyrën e juristes na konfirmon se zonja ka qenë drejtoresha e ZVA-së . Të dyja, si juristja dhe drejtoresha gënjyen. Z. Pulaj në lidhje me procesin e zgjedhjes së drejtorit thotë se procesi është vonuar dhe kanë kaluar të gjitha afatet ligjore dhe për këtë do ngrihet një inspektim nga ana e tij për të gjitha dokumentet e administruara në dosje. Situata sipas tij do zgjidhet duke u ngritur një komision i ri edhe pse për administrimin e dokumenteve përgjegjësia është e ZVA-së.

Fiks Fare, Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit, 21 Janar 2021, Pjesa 1
21/01 21:02
Fiks Fare, Bashkia Kuçovë investon 760 milion lekë për një shkollë pa ngrohje,21 Janar 2021, Pjesa 2
21/01 21:01
Fiks Fare, Krasta xhonglon për të kapur stilolapsin, 21 Janar 2021, Pjesa 3
21/01 21:00
Fiks Fare/ Kuçovë/ Investohen 760 milion lekë për një shkollë të re, pa ngrohje
21/01 20:30
Fiks Fare/ Bashkia Kuçovë: Do blejmë kaldajë me buxhetin që do miratohet këto ditë
21/01 20:30
Fiks Fare/ Popullit shqiptar këngë për udhëheqësit e vendit dhe ata të huaj
21/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta xhonglon për të kapur stilolapsin
21/01 20:30
Fiks Fare/ Mjekët që gënjyen në 21 Janar, hipokritë nën betimin e Hipokratit
21/01 20:30
Fiks Fare, Si dallohet një politikan nëse është i djathtë apo i majtë? 20 Janar 2021, Pjesa 1
20/01 21:02
Fiks Fare, ‘Do vdes,dhuroj 985.000 €’,sms që mashtroi familjen. Paguan 370 €! 21 Janar 2021, Pjesa 2
20/01 21:01
Fiks Fare, Manushit i merret goja: K… ditë para derbit, 20 Janar 2021, Pjesa 3
20/01 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manushit i merret goja: K… ditë para derbit
20/01 20:30
Fiks Fare/ “Po vdes, dua të dhuroj 985.000 €”, familja mashtrohet duke paguar disbursim 370 €!
20/01 20:30
Fiks Fare/ Si dallohet një politikan nëse është i djathtë apo i majtë?
20/01 20:30
Fiks Fare/ Eksperti: Mos paguani njerëz të panjohur, nuk bëheni të pasur pa punuar asnjë ditë!
20/01 20:30
Fiks Fre, Dhunoheshin nga nëna e sëmurë, Fiksi bën me shtëpi të re 3 fëmijët, 19 Janar 2021, Pjesa 1
19/01 21:02
Fiks Fare, Covid i merr jetën,në morg vjedhin aparaturën e oksigjenit 5 mijë €,19 Janar 2021, Pjesa 2
19/01 21:01
Fiks Fare, Përleshen çunat në “Përputhen”, 19 Janar 2021, Pjesa 3
19/01 21:00
Shërbimi funeral: Morgu na dha vetëm trupin
19/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Përleshen çunat në “Përputhen”
19/01 20:30