Fiks Fare/ Drejtoresha e azilit: Nuk kam dijeni, i kam kontrolluar po nuk kam kapur gjë!
27/09/2021 20:30

Pas këtyre xhirimeve gazetarët takuan edhe drejtoreshën e kësaj qendre duke i deklaruar atë çfarë kishin xhiruar e vërtetuar. Në fillim drejtoresha u kërkon gazetarëve shkresë zyrtare. Pas denoncimit të rastit të vjedhjes nga njëra prej punotoreve, dretoresha u shpreh " Unë i kontrolloj punonjësit kur lënë turnin, por në dijenin time nuk e di këtë fakt dhe si kam kapur në asnjë rast duke vjedhur. Nëse ju i keni kapur të veprojnë organet kompetente" përfundon ajo.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 22 Tetor 2021
22/10 21:03
Fiks Fare, Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj, 22 Tetor 2021, Pjesa 1
22/10 21:02
Fiks Fare, Rrezikon punën në Itali, mjekët nuk i japin vërtetimin që ka covid,22 Tetor 2021, Pjesa 2
22/10 21:01
Fiks Fare, Krasta: …nuk ia hedh ky, ne e dimë që s’ka brekë, 22 Tetor 2021, Pjesa 3
22/10 21:00
Fiks Fare/ Fshati Kareç në Maminas furnizohet me 7.5 orë ujë në muaj
22/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Krasta: …nuk ia hedh ky, ne e dimë që s’ka brekë
22/10 20:30
Fiks Fare/ Pas interesimit të Fiksit, shtetasja italiane merr në dorë dokumentin
22/10 20:30
Fiks Fare/ Italianja rrezikon vendin e punës, nuk merr dot vërtetimin që është me covid
22/10 20:30
Fiks Fare/ Mjekët sorollasin shtetasen italiane, nuk i japin vertetimin që është me covid
22/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 21 Tetor 2021
21/10 21:03
Fiks Fare,Politikanë qajnë për hallet e popullit. “Po na hanë, s’po na qajnë!” 21 Tetor 2021,Pjesa 1
21/10 21:02
Fiks Fare, OPGj-ja mban në sirtar 2 vjet dosjen e vdekjes së punëtorit, 21 Tetor 2021, Pjesa 2
21/10 21:01
Fiks Fare, Lulit ia ngre hormonin Berisha dhe Rama, 21 Tetor 2021, Pjesa 3
21/10 21:00
Fiks Fare/ “Më vdiq burri në Mal të Zi, 2 fëmijët i mbaj me 2700 lekë”
21/10 20:30
Fiks Fare/ OPGj-ja mban në sirtar dosjen, asnjë veprim për 2 vite
21/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Lulit ia ngre hormonin Berisha dhe Rama
21/10 20:30
Fiks Fare/ Politikanë qajnë për hallet e popullit. “Po na hanë, nuk po na qajnë!”
21/10 20:30
Fiks Fare/ Pronari malazez fshehu ngjarjen, solli të aksidentuarin në Shqipëri
21/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 20 Tetor 2021
20/10 21:03
Fiks Fare, Fiksi zgjidh problemin, hapet shkolla në Sanxhak, 20 Tetor 2021, Pjesa 1
20/10 21:02