Fiks Fare/ Doganierja: Qytetari në rregull, drejtoria e përgjithshme ka kapur gabimin
25/05/2022 20:30

Punonjësja e doganës në takim me qytetarin thotë se është në rregull, madje i thotë dhe qytetarit se është në rregull, pasi pagoi aq sa ju kërkuan. Por sipas saj rivlerësimin e ka bërë Drejtoria e Përgjithshme të Doganave Tiranë dhe është kapur gabimi. " Unë s'kam çfarë bëj, sa më doli në sistem aq pagove, më mbrapa nuk di... " shfajësohet doganierja. Për mos patur probleme dhe që mos të figuronte më debitor qytetari detyrohet të paguajë shumën plus.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 5 Korrik 2022
05/07 21:03
Fiks Fare, Berisha Meta në koalicion, harruan sagën e akuzave ndër vite, 5 Korrik 2022, Pjesa 1
05/07 21:02
Fiks Fare, Tjetër pedofil bie në rrjetë, i premton të miturës lekë e seks, 5 Korrik 2022, Pjesa 2
05/07 21:01
Fiks Fare, Sokol Balla: Me leje z. mësues, a të bëj pak seks? 5 Korrik 2022, Pjesa 3
05/07 21:00
Fiks Fare/ Berisha Meta në koalicion, harruan sagën e akuzave ndër vite
05/07 20:30
Fiks Fare/ Pedofili të miturës: Jam ujku i seksit, do të jap para!
05/07 20:30
Fiks Fare/ Pas denoncimit të Fiksit, policia shoqëron pedofilin
05/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sokol Balla: Me leje z. mësues, a të bëj pak seks?
05/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 4 Korrik 2022
04/07 21:03
Fiks Fare, Berisha: 7 korrik Rama ikën! Po në 8 kush do vihet? 4 Korrik 2022, Pjesa 1
04/07 21:02
Fiks Fare, Pushuesit ne”lufte” me mushkonjat, ISHP: Rrezik hapja e malaries! 4 Korrik 2022, Pjesa 2
04/07 21:01
Fiks Fare, Këlliçi: Emigrantët kanë prerë bileta për protestën 4 Korrik 2022, Pjesa 3
04/07 21:00
Fiks Fare/ ISHP: Duhet të fillonte në mars, një mushkonjë përhap malarien
04/07 20:30
Fiks Fare/ “Na grinë mushkonjat”, pushuesit ankohen për insektet bezdisëse
04/07 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Këlliçi: Emigrantët kanë prerë bileta për protestën
04/07 20:30
Fiks Fare/ Berisha: 7 korrik Rama ikën! Po në 8 kush do vihet?
04/07 20:30
Fiks Fare/ Firmat në luftë për 800 mijë euro, Durrësi dhe Divjaka tendera të tjerë
04/07 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 1 Korrik 2022
01/07 21:03
Fiks Fare, Do të ndryshojë emrin, ai që ka në listën e emrave të padëshiruar, 1 Korrik 2022, Pjesa 1
01/07 21:02
Fiks Fare, S’merr shpërblimin prej 50 mijë lekësh,”Të gjithë e morën, unë jo!”1 Korrik 2022, Pjesa 2
01/07 21:01