Fiks Fare/ “Dil që këtu”, tërhiqet zvarrë qytetarja brenda Konsullatës
23/02/2021 20:30

Pas dhunës ndaj të vëllait, denoncuesja shkoi fillimisht në policinë greke dhe më pas në Konsullatën Shqiptare për t'u sqaruar me z.Renald Ndoni. Ajo futet normalisht brenda zyrave dhe i kërkon këtij personi që të dalë te dera dhe të sqaroheshin, pasi policisë greke nuk i lejohej. Pohon se lajmëroi punonjëset se do të futej brenda dhe shkoi te zyra e z.Ndoni. Thotë se sapo e pa, filloi ti bërtiste. "Sa më pa filloi të më bërtiste dhe të më thoshte 'kush të la ty të futesh brenda, dil jashtë' dhe toni i tij ishte i lartë dhe zëri i egër. Ai në këtë moment është ngritur nga vendi ku ishte, ka ardhur drejt derës dhe më kapi mua nga krahët, njëkohësisht më goditi në faqen e majtë me grushte. Ai pas kësaj më ka përplasur në muret e korridorit të Konsullatës dhe më shqelmoi duke u munduar të më nxjerrë jashtë. Unë në gjendje shokuese dhe pa ndihmë, kam bërtitur dhe ulëritur duke kërkuar ndihme policisë greke që ndodhej jashtë derës të Konsullatës " thotë ajo. Në regjistrimin e bisedës ndodh pikërisht ajo çka denoncoi Elona, teksa fillimisht ajo përshëndet z.Ndoni. Ky i fundit, i kërkon llogari me zë të lartë se kush e lejoi të futej brenda. Më pas, i bërrtet fortë dhe e kërcënon. Elona bërrtet dhe kërkon ndihmë, fillimisht te punonjësit e Konsullatës dhe më pas drejt policëve grekë. Por, këta të fundit nuk ndërhynë, pasi ngjarja ishte brenda "territorit shqiptar". Elona pohon se pas kësaj ngjarje humbi ndjenjat. Ka shkuar në spital me ambulancë dhe ka qëndruar atje 10-11 orë. Ka edhe raportet mjekësore dhe fotografitë, ku në njërën prej faqeve duket një shenjë e zezë.

Fiks Fare/ Monitorime/ “Pse meshkujt dashurojnë kuçkat” libër me disa vëllime
25/02 20:30
Fiks Fare/ 40 parti koalicion për zgjedhjet. A do ketë ndryshim?
25/02 20:30
Fiks Fare/ PD-ja në 2021 zhvendoset në “shtëpinë” e vëllezërve “kriminelë”
25/02 20:30
Fiks Fare/ PD-ja në 2018: Vëllezërit Murataj po pastrojnë paratë e klanit “Xhafa”
25/02 20:30
Fiks Fare, 30 vjet që ka ndërruar jetë, figuron në listat zgjedhore, 24 Shkurt 2021, Pjesa 1
24/02 21:02
Fiks Fare, Gabojnë në llogaritjen e tatimit të pagës, mjekes gjobë e largim, 24 Shkurt 2021, Pjesa 2
24/02 21:01
Fiks Fare, Herbalisti: Vaji i gjëmbit të gomarit rrit dëshirën seksuale, 24 Shkurt 2021, Pjesa 3
24/02 21:00
Fiks Fare/ 30 vjet që ka ndërruar jetë, por figuron në listat zgjedhore
24/02 20:30
Fiks Fare/ Mjekja 72 vjeçare: Nuk i bëra nder sekretares, më hoqën nga puna e më gjobitën
24/02 20:30
Fiks Fare/ Nëndrejtoresha e spitalit: Formula e përllogaritjes, gabim prej një viti
24/02 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Herbalisti: Vaji i gjëmbit të gomarit rrit dëshirën seksuale
24/02 20:30
Fiks Fare, Po këtë 2 mars a do e ngrejë popullin presidenti Meta? 23 Shkurt 2021, Pjesa 1
23/02 21:02
Fiks Fare,Punonjësi Konsullatës rreh qytetarët; Do t’ju thyej brinjët, dilni! 23 Shkurt 2021,Pjesa 2
23/02 21:01
Fiks Fare, Robert Alia dhëndër me pantallona të shkurtra, 23 Shkurt 2021, Pjesa 3
23/02 21:00
Fiks Fare/ “Dil që këtu”, tërhiqet zvarrë qytetarja brenda Konsullatës
23/02 20:30
Fiks Fare/ “Ik që këtu legen”, punonjësi shtyn nga shkallët qytetarin
23/02 20:30
Fiks Fare/ Po këtë 2 mars a do e ngrejë popullin presidenti Meta?
23/02 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Robert Alia dhëndër me pantallona të shkurtra
23/02 20:30
Fiks Fare, Vaksinimi personaliteteve, qytetarët: Ca të nënës, ca të njerkës! 22 Shkurt 2021, Pjesa 1
22/02 21:02
Fiks Fare, Biznes me vdekjen, 350 mijë lekë varri në Tufinë, 22 Shkurt 2021, Pjesa 2
22/02 21:01